Se sladkým tajemstvím se manželka miliardáře Zdeňka Bakaly (52) pochlubila svým přátelům už začátkem roku, když zřejmě překonala kritický třetí měsíc. Teď už ale má problém bříško zamaskovat.

„Odcházela bez doprovodu a pod upnutými šaty bylo dobře vidět její vzdouvající se bříško,“ prozradil Blesku host jedné pražské luxusní restaurace.

Velká rodina

Michaela Maláčová se nikdy netajila tím, že touží po velké rodině. „Mám tři děti brzo po sobě, ale na druhé straně mám dar, že vypadám, jako bych žádné děti neměla. Moje prababička měla 16 dětí, dědeček byl tedy z 15 sourozenců. Kdo si může hodně dětí dovolit, byla by velká chyba toho nevyužít,“ svěřila se Blesku

Maláčová v jednom z rozhovorů.

Bylo tedy jen otázkou času, kdy k Annabell (7), Aronovi (5) a Aramovi (3) přibude další sourozenec. Vzhledem k tomu, že jména všech dětí začínají na stejné písmeno, už v tuto chvíli je jasné, že rodiče pro čtvrtého potomka budou opět vybírat mezi jmény od A.

Útěk do ciziny

Rodina si své soukromí drží pevně pod pokličkou a ani fotky dětí neposkytují do médií. Kvůli větší anonymitě se přestěhovali do Švýcarska k Ženevskému jezeru.

„Chceme naše tři malé děti ochránit od toho, aby byly středem zájmu médií a veřejnosti. Ve Švýcarsku je lidem jedno, jak se jmenují a kdo jsou jejich rodiče,“ vysvětlila Michaela Maláčová, proč se s manželem Zdeňkem Bakalou rozhodli pro domov za hranicemi České republiky.

Michaela Maláčová poskytla Blesku exkluzivní rozhovor, ve kterém potvrdila, že je v požehnaném stavu.

Michaelo, čekáte čtvrté miminko. Jak se cítíte?

„Máme radost. Děti jsou krásný dar, za který jsem vděčná. Vše je v pořádku.“

Kdo se dozvěděl jako první, že jste těhotná?

„Nikomu jsem to neříkala. Už je to na mně ale asi vidět...“

Toužíte víc po holčičce, nebo chcete kluka?

„Co bych si přála? Upřímně, neřeším to. Hlavně zdravé miminko.“

Fotogalerie
7 fotografií