Natáčení pokračování třetího dílu oblíbené komedie oznámila v pátek produkční firma Working Title Films pro list Entertainment Weekly. První dva díly oblíbené série Deník Bridget Jones byly uvedeny v roce 2001 a 2004.

Informaci o ději třetího dílu však zatím produkce neuveřejnila. Ale v jednom z rozhovorů pro americká média v roce 2010 se o pravděpodobném scénáři zmínil britský herec Colin Firth, který účinkoval v obou předcházejících dílech jako Mark Darcy.

Podle něj by měla Bridget mít aféru s lamačem srdcí Danielem Cleaverem, kterého opět ztvární britský herec Hugh Grant, neboť s Darcym nemůže mít děti. Bridget následně otěhotní, Daniel se s ní rozejde a Mark přijde jako zachránce, předpovídal držitel letošního Oscara za roli ve filmu Králova řeč.

Filmy o Bridget Jones se inspirují románem britské autorky Helen Fielding a od prvního uvedení jsou kasovními trháky. Při nákladech asi 26 milionů dolarů (přes 441 milionů korun) vydělal první díl 281 milionů dolarů. Druhý díl pak celosvětově získal 262 milionů dolarů.

Fotogalerie
6 fotografií