"Doposud jsem nic horšího netočila. Scénu, kdy mě David Dolanský znásilňuje jsme museli točit nadvakrát, protože začalo pršet. Byla strašná zima a já jsem polonahá ležela na té promrzlé a promáčené zemi, fakt děs," popsala natáčení děsivé scény Blesk.cz Leichtová, která v Bastardech hraje mladou dívku, jež se stane obětí protekčního fracka v podání začínajícího herce Davida Dolanského.

"Když jsem pak viděla natočené scény, měla jsem z toho strašně špatný pocit," dodala Kristýna. A jak natáčení násilnické scény prožíval Dolanský? "Zpočátku mi to bylo nepříjemné, ale nakonec jsme si to všichni užili," tvrdí David.

Premiéra dramatického snímku z prostředí speciální školy je naplánována na letošní říjen. Ve filmu bastardi hraje Jan Potměšil, Saša Rašilov, Jana Šulcová nebo Jan Přeučil.

S milencem si pořídili "miminko"

Leichtovou do povědomí diváků vnesl sitcom Comeback, který prý na Nově končí. "Jak to bude, se ještě neví, ale mám už rozjednané nějaké jiné věci. Na podzim bych měla točit film a pak možná seriál," prozrazuje herečka.

Půvabná Kristýna už dva roky žije s hercem Štěpánem Benonim (seriál Ulice, pozn. red.). "Nedávno jsme si s přítelem pořídili pejska, je to taková směska. A právě kvůli němu jedu v srpnu na dovolenou s maminkou. Máme v plánu takový road trip po Francii," usmívá se Leichtová.

Fotogalerie
3 fotografie