Sexy fotky za odměnu! Zhubla o 50 kilo a tohle je výsledek

Samanthu trápila nadváha už od dětství.
Foto: Profimedia.cz
14. prosince  2019 
 06:00

Sedmadvacetiletá Samantha North z Anglie po celý život zápasila s váhou. Když dvojnásobná máma porodila svého prvního potomka, začala se ve velkém přejídat nezdravým jídlem, jako jsou čokoládové tyčinky, koblihy a chipsy. Místo vody denně vypila tři plechovky šumivého nápoje. Po narození druhého dítěte ale rychle pochopila, že tohle není ta správná cesta, a rozhodla se zhubnout. Na sociálních sítích si našla osobního trenéra a ten jí pomohl s výživou i cvičením. 

V průběhu roku Samantha zhubla o téměř padesát kilogramů. Dnes je šťastnější než kdy dřív, má energie na rozdávání a miluje nakupování oblečení, protože ví, že najde věci, které sedí její postavě. Konečně může mladá maminka říct, že má ráda své tělo, což potvrzují i sexy snímky, na kterých se nechala s hrdostí zvěčnit. 

K tomu, aby byla se sebou Samantha spokojená, vedla strastiplná cesta. V dětství se dlouhé roky potýkala s šikanou a ve škole ji spolužáci neoslovili jinak než "tlusťochu!". Váha jí stoupala i v dospělosti a s péčí o své dvě děti se její stravovací návyky jen zhoršovaly. „Jsem svobodná pracující matka. Vychovávám obě děti úplně sama, a do toho řídím vlastní firmu. Dny mám občas opravdu hektické," vysvětluje Samantha.

Její váha po narození druhého syna Olivia přesáhla sto deset kilogramů a tehdy narazila na opravdové dno. Utrpělo nejen její tělo, ale i duševní zdraví. Bojovala s poporodní depresí, ale také postrádala potřebnou energii. Z každého dne se stala život nenaplňující rutina. Strach z toho, že půjdou děti v jejích šlépějích, ji však donutil dosavadní životní styl změnit.

Dnes se její jídelníček skládá ze tří hlavních jídel, čtyř litrů čisté vody a ovoce. Denně se snaží ujít alespoň pět kilometrů a dvakrát až pětkrát týdně cvičí pod vedením trenéra. Během roku se Samantě podařilo zhubnout o úctyhodných sedmačtyřicet kilogramů, a může si tak kupovat oblečení o konfekční velikosti čtyřicet.

„První hodina s trenérem byla neskutečně náročná, ale nevzdala jsem to. Začali jsme trénovat jednou v týdnu a o měsíc později jsem byla o šest a půl kila lehčí," vzpomíná Samantha, která si brala trenérovy rady ohledně cvičení i výživy opravdu k srdci. Váha jí tak klesala i v následujících měsících. Trenér Jason pomáhal Samantě i s motivací a ve dnech, kdy měla chuť vše vzdát, ji dokázal podpořit. 

„To, že jsem zhubla, mi výrazně změnilo život. Cítím se konečně dobře a jsem mnohem šťastnější, což dělá šťastnými i mé dvě děti. Mám mnohem více energie a každý den si užívám naplno,“ říká Samantha, která v říjnu vyhrála soutěž profesionálního focení. Zatímco dříve by pro ni byly fotky v prádle noční můrou, letos byly splněným snem. 

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji