Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První slečna republiky Kateřina: Jsem takový malý Zeman!

1. února 2013
05:30

Kateřina Zemanová se stala v posledních dnech jedním z nejsledovanějších teenagerů na české scéně. Na výsluní se dostala díky tomu, že její táta Miloš Zeman nastoupí už brzy do prezidentského úřadu. Budoucí "první slečna republiky" promluvila pro Blesk TV magazín (nejen) o tom, jaké to je, žít s budoucím prezidentem.

Miloš Zeman často a rád dává najevo, když s ním někdo neudrží krok. Jeho dcera z něj ale komplex nemá. Nejspíš i díky tomu, že jablko nepadá daleko od stromu. "Oni o mně často říkají, že jsem takovej malej Zeman, mám podobné vlastnosti. I když, já nikoho nepoučuji, to ani nemůžu, plno lidí je chytřejších než já," přiznala Kateřina.

Budoucí první slečna se také rozpovídala o neúspěšném studiu na prominentní škole Václava Klause mladšího. „Nikdy jsem na té škole nebyla úplně spokojená. Tím nechci tu školu odsuzovat, prostě mi to tam jen nesedělo," řekla. Táta ji prý při odchodu z gymnázia i výběru nové školy plně podporoval.

Pouták Blesk Pouták Blesk | Foto Blesk

peterwilliams ( 3. února 2013 18:34 )

nene ty si malá m.rcha

handgood ( 2. února 2013 13:20 )

Blesku se to Zemanovic tulení nějak zalíbilo... už z toho dělá koláže... co bude příště? ... incestní story?

britto ( 2. února 2013 04:17 )

synacek si musi koupit ochranu v drogerii!!!

anka ( 1. února 2013 20:13 )

taky si rikam, normalni rodice by chtel dite uchranit a aby vystudovalo...

eillenn ( 1. února 2013 18:26 )

Tak je jasné,že se s Kateřinou Ornella srovnávat nemůže,co do inteligence. Bulvární pseudocelebrita má pouze blond vlasy,ale mozek trochu níž....

Zobrazit celou diskusi