Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kopilot objednal pro sebe a přítelkyni dvě audi: Vyzvedl jen jedno!

Autor: ljš - 
27. března 2015
18:38

Další signál, že se rozešli?! Ještě před několika týdny bylo mezi Andreasem Lubitzem (27) a jeho přítelkyní zřejmě vše v pořádku. Objednal dvě auta. Tři dny před smrtí ale vyzvedl jen jedno...

Podle německého časopisu Focus si Lubitz audiny objednal v autosalonu nedaleko Düsseldorfu teprve před několika týdny. Jedno si plánoval nechat, druhé mělo být dárkem pro přítelkyni. Možná chtěl drahým dárkem vztah, který měl procházet krizí, zachránit, možná v té době milenci problémy ještě neměli.

Jisté však je, že tři dny před tragédií si vyzvedl jen jedno. Což by nasvědčovalo skutečnosti, že se s přítelkyní rozešli, a zároveň tomu, že svůj čin v té době neplánoval, minimálně ne do detailů a v blízké době.

Lubitz bydlel se svou přítelkyní v luxusním podkrovním bytě s krásným výhledem na město. Habibalah Hassani (53), který vlastní nedalekou pizzerii, řekl, že k němu často chodili. „Byl to krásný a přátelský mladý pár. Ona byla moc milá a atraktivní. Chodili sem tak jednou dvakrát týdně,“ řekl. „On byl velmi štědrý, dával vysoké spropitné. Vykládal mi taky o svém výletě do San Francisca. Teď jsem je tu ale dlouho neviděl,“ dodal.

Podle sousedů nebyla expřítelkyně domovní prohlídce přítomná. „Nejspíš truchlí u svých rodičů. Je to velmi smutné,“ řekl jeden z nich.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

prycsvladou ( 29. března 2015 13:40 )

zasraní američani

lamonita ( 28. března 2015 17:32 )

FAKTA: 1. Letadla jsou v dnešní době řízena počítačem, ze země, piloti jsou v dnešní době již jen takový psychologický doplněk pro cestující aby neměli blbý pocit z toho, že v kokpitu nikdo nesedí, že je řídí počítač, pilot nemá žádnou možnost provést úkon aby letadlo poslal k zemi, nejde to, počítač by toto automaticky zaznamenal, vyhodnotil jako chybu a opravil to, 2. Běžně když spadne letadlo tak je v celku, poničené, na tři kusy cca, rozlomené, křídla rozlomené, v nějakém okruhu úlomky, lidská těla jsou vždy téměř vcelku, zde je letadlo rozstříštěné na tisíce kousků, těla na 600 kusů, toto letadlo vybuchlo již ve vzduchu 3. Vždycky, vždycky jsou nalezeny obě dvě černé skříňky, zde údajně zatím jen jedna, samozřejmě že tu druhou důležitější skříňku, která zaznamenává počítačová data o letu mají, ale je na ní důkaz 4. Z jakéhopak asi důvodu odmítli piloti nad touto oblastí létat ? Zdůrazňuji nad touto oblastí. Z jakéhopak asi důvodu dostali všichni piloti přímý zákaz o tomto mluvit, podmíněné okamžitým propuštěním ? Dejte si do kupy fakta, a nenechte si zahltit mysl lží, lidi se totiž umí docela dost dostatečně dobře spokojit se lží, a tu pak šířít dále, na to spoléhají, ale neumějí se již zamyslet nad fakty, ti totiž říkají pravdu!!! http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/obrovska-kryci-operace-fbi-pro-utajeni.html http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/test-americke-laserove-zbrane-znicil.html

mandat ( 28. března 2015 10:20 )

 Presne tak.

mandat ( 28. března 2015 10:20 )

 Presne tak.

mandat ( 28. března 2015 10:18 )

 Je to vsechno podvod. Nikdo nevi,jak to bylo a hazi se to ted na pilota.

Zobrazit celou diskusi