Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Teroristé z Islámského státu popravili na ulici ženu! Ukažte mi děti, prosila...

Autor: Veronika Kynclová, lmk - 
18. ledna 2015
06:20

Bezmocná žena stojí na ulici a čeká na smrt. Kolem ní jsou desítky ozbrojených teroristů z Islámského státu (IS). „Ukažte mi moje děti,“ zní její poslední přání. Odpovědí radikálů je kulka do hlavy…

Radikálové zřejmě popraví bez slitování kohokoliv a kdekoliv. Alespoň to tak vypadá podle jednoho z posledních videí, které zveřejnili na internetu. Spravedlnost berou islamisté do svých rukou a odsouzené, kteří se podle nich provinili proti islámu, popravují bez slitování. Barbarské chování a neuvěřitelnou brutalitu předvedli i při popravě ženy.

Poprava se konala přímo na ulici. Kolem ženy stál hlouček smějících se mužů, z nichž většina byla zahalená a skrývala svou tvář. Na příkaz musela matka padnout na kolena, ruce měla při tom svázané za zády. A zatímco muži vykřikují, že musí zemřít a někteří z nich si ji fotí a natáčí na video, ona si přeje jediné – vidět své děti. O několik chvil později jí zničehonic namíří jeden z radikálů zbraň k hlavě a stiskne spoušť. Žena padne na chodník a je na místě mrtvá. Muži nadšeně skandují, mávají rukama nad hlavou a volají Alláh Akbar (Bůh je velký). Poslední, co je na záběrech patrné, je její bezvládné tělo v kaluži krve, které někdo z nich přikrývá dekou.

Homosexuály shazují ze střech

Svědky nemilosrdného trestu jsou i v Iráku. Islamisté tam vraždí muže, které obvinili z homosexuality. Vyvedou je na jednu z nejvyšších budov a před davem lidí je shazují dolů. Když pád přežijí, ukamenují je k smrti.

Zlodějům sekají ruce

Skupinka islamistů tentokrát ze Sýrie zase předvedla, jak se vypořádávají se zloději. Koho usvědčí z krádeže, tomu useknou ruku. Děje se tak na ulici pro výstrahu ostatním.

Násilníky podříznou a přívážou k plotu

Z Iráku jsou i snímky trojice mužů, kteří byli prohlášeni za sexuální násilníky. Jeden má zavázané oči, zbylí dva v ústech roubík, po tělech jim stéká krev.

Zajatcům uřezávají hlavy

Popravy zajatců natáčí na video a zveřejňují na internetu. Tak se svět dozvěděl i o popravě amerických a britských novinářů.

Nevěrnice zakopávají do země

Krutou smrtí končí i nevěrné ženy. Ty islamisté zahrabou do země a nechají jim koukat pouze hlavu a část ramen. Pak vezmou kameny a vrhají je po ženách tak dlouho, dokud nezemřou.

Reby ( 6. června 2016 17:54 )

nejhorší národ na svete doufám že všichni zemrou tak jak zabijeji všechny ty lidi a jeste hur

ninka64 ( 19. ledna 2015 13:05 )

Zrůdy!

mrs.kecal ( 19. ledna 2015 12:45 )

U toho plotu by měli být uvázaní všichni, když je to trest za sexuální násilí. Nebo někdo znásilňovat může a jiný ne?

tgbb. ( 18. ledna 2015 21:48 )

Zákony šaría jsou pro ČSSD nepřijatelné, když zlodějům sekají ruce. Socanům sekat ruce - nehygienické.

simeonsimeonovic ( 18. ledna 2015 19:19 )

Dokud budeme v EU, budeme v NATO, tak můžete plakat jak chcete. Zapoměl jsem ještě, pokud budeme součástí Shengenu. Přáli jsme si otevřené hranice, přáli jsme si být multikulturní, cinkali jsme před 25 lety jako o život, teď s tím nic neuděláme. Každý, kdo se zamyslí, tak mu je snad jasné, že s terorismem se bojovat nedá, nikdo neví, odkud přijde. Vyhodit ze země všechny vyznavače islámu je taky naprosto nereálné, takže, nula od nuly pojde, zbývají nic neřešící demonstrace a diskuse pod články.

Zobrazit celou diskusi