Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zhrzená manželka uřízla nevěrnému manželovi DVAKRÁT penis: Sežralo ho zatoulané zvíře!

Krvácející Číňan Fan Lung s uříznutým penisem mlátí na ulici svou manželku-násilnici.
 (Autor: Weibo)
Autor: shp - 
14. ledna 2015
19:43

O tom, že přísloví „peklo je nic proti zlobě zhrzené ženy“ je pravdivé, se na vlastní kůži přesvědčil nevěrný Číňan Fan Lung (32). Milence poslal žhavý e-mail z manželčina mobilu. Ta ho ale našla, dostala záchvat hněvu a ve spánku svému muži ušmikla penis nůžkami. Zděšený Fan se probral a s uříznutou chloubou spěchal do nemocnice, kde se lékařům podařilo mužství přišít zpět. Jenže osud jeho bimbáskovi prostě nepřál...

Manželka Feng Lung (30) se totiž vloupala do nemocnice a našla si, kde Fan leží. Vklouzla k němu v noci do pokoje, penis opět uřízla a nebohý Číňan se již podruhé v životě probral v šoku s uříznutým pyjem.

Aby Feng dokonala krvavé dílo zkázy, vyhodila nevěrníkův pyj z okna. Vřeštící muž vyběhl ze špitálu a zoufale svůj klacík hledal na ulici. Marně se po něm s krvácejícím rozkrokem díval na všechny strany.

Nadvakrát uříznutý úd nejspíš na ulici našlo divoké zvíře, pravděpodobně pes nebo kočka, které ho pozřelo jako pozdní svačinku. Fan se tak rozzuřil doběla a nevnímaje krev prýštící z míst, kde ještě před několika okamžiky visel zmrzačený penis, uštědřil manželce pár facek.

„O incidentu jsme se dozvěděli tehdy, když přišel někdo na recepci s tím, že před nemocnicí mlátí nahý muž ženu. Personál spěchal ven, kde našel pacienta, kterému tekla krev po nohách, jak skutečně bije ženu,“ prohlásil podle Daily Mailu mluvčí nemocnice.

„Zastavili ho a ženu přijali k ošetření, aby posléze zjistili, že mu opět uřízla penis,“ dodal. Lékaři, sestřičky i internisté se snažili úd najít, prohledali každý centimetr chodníku před nemocnicí, ale marně. Penis skončil v žaludku pouliční zvěře.

„Nyní je ve stabilizovaném stavu, ale je velmi rozrušený,“ doplnil mluvčí o stavu nevěrníka. V nemocnici pak Fana čekala návštěva, tentokrát příjemná. Přišla za ním milenka Zhang Hung (21), kvůli které o svou chloubu přišel obzvláště brutálním a bizarním způsobem.

„Nevadí, že ztratil plodnost, už má pět dětí,“ nechala se slyšet Zhanh, která si Fana plánuje vzít za muže. Tedy poté, co muže s jeho potrhlou manželkou od sebe oddělí soud, stejně jako šílenkyně oddělila nejdůležitější část jeho reprodukční soustavy od zbytku těla. Rozvod ale nejspíš proběhne rychle, manželka skončila v policejní cele.

Příběh plný zhrzené lásky, šmikání penisů nůžkami a hladových zvířat v čínských ulicích tak nakonec má happy end. Kdyby se ale Fan vykašlal na svou fúrii doma ihned a odešel k milence, mohl ji ještě obšťastňovat tak, jak Bůh zamýšlel. Ještě že mu manželka neuřízla nic jiného...

petrkramnypresident ( 15. ledna 2015 08:50 )

Haha, suprová story

vasek711 ( 15. ledna 2015 05:47 )

 to ma dobry, aspon mu nikdo nemuze tvrdit ze je c.u.r.ak.

abcd.adcb ( 14. ledna 2015 21:56 )

Jako těžítko do trenek možná.

abcd.adcb ( 14. ledna 2015 21:55 )

abcd.adcb ( 14. ledna 2015 21:55 )

To jo, ale ty jsi megaču.rák!

Zobrazit celou diskusi