Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Arabové dál skupují Teplice a okolí: Exstarosta jim prodal pozemky na 30 domů

Autor: ljš - 
12. prosince 2014
12:36

Arabové si teplické lázně zamilovali, a tak skočí po každém pozemku, který je na prodej. Ten svůj jim proto hbitě „střelil“ bývalý starosta obce Modlany, aniž by o tom komukoli řekl.

Kuvajťané se nezaměřili přímo na Teplice, ale vyhlédli si nedalekou malou obec Modlany, která má asi tisíc obyvatel a sto parcel. Toho podle serveru Echo24.cz využil její bývalý starosta a současný zastupitel Pavel Rajčan a nabídl Arabům pozemek o rozloze 25 000 metrů čtverečních a ti na něm plánují postavit až 30 rekreačních domů.

„Chtěl jsem to původně prodat českým developerům, ale nebyl zájem, trh se zbortil. Pak přišla nabídka, která není v rozporu se zákonem,“ řekl serveru. Obyvatelé Modlan se však proti tomu bouří a mnozí z nich prý chtějí své domy prodat. Bohužel narážejí na skutečnost, že arabské sousedy žádný Čech mít nechce.

Proti skupování pozemků Araby proto vzniká petice. „Máme špatnou zkušenost s těmito lidmi už z Teplic, kde v parku dělají nepořádek, nedodržují noční klid, odmítají s kýmkoli komunikovat,“ říká její iniciátorka Michaela Čechová Nešporová.

Rajčanův krok se nelíbí ani novému vedení města. Nová starostka Stanislava Kondrlová řekla, že s tím ale nemůže nic dělat, protože jde o jeho soukromé vlastnictví. „Život v kosmopolitní Evropě jsme si vybrali v referendu o vstupu do Unie. Petrodolary jsou přece nejen u nás, jen my Češi jsme v tom trochu méně tolerantní,“ hájí se Rajčan.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ninunka ( 12. prosince 2014 19:38 )

japos22: ano, takovému institutu se u nás říká generální mandantand- a ty za Arabáše všechny úkony s prodejem udělá- od podpisu smlouvy až po zapsání do katastru. Neuděláš s tím nic jako občan, co má vedle Arabášů pozemek. Jen opravdu hátet jim na pozemky prasečí hlavy a lít prasečí krev+k tomu tak na ten pozemek hodit křesťanský kříž- a čekat. Udělá tohle Čech jim ca 5x na jeden pozemek- nikdy tam Arabáši stavět nebudou Ale toto ví každý tady na severu

japos22 ( 12. prosince 2014 19:20 )

Už neřešíš rasismus, rasisto?

japos22 ( 12. prosince 2014 19:18 )

Ty rezavá trubko - prodávaly se pozemky, nikoli starosta, ale to je na tebe složité

japos22 ( 12. prosince 2014 19:16 )

A taky je tu jeden problém - můžou si zjednat za peníze českého prostředníka od kterého to pak koupí, takže neporadím

ninunka ( 12. prosince 2014 19:13 )

A víš ty klone co je na tobě to nejhorší??? Že jsi žena!!!!!!!!!!!!!!!!! Nepochopitelné a nechutné zároveň

Zobrazit celou diskusi