Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sex s laptopem je lepší než se ženami: Chci se oženit s počítačem, šokuje právník

Muž miluje svůj laptop a chce se s ním oženit
Muž miluje svůj laptop a chce se s ním oženit  (Autor: profimedia.cz)
Autor: mb - 
7. května 2014
14:55

Američan Chris Sevier se domáhá práva na lásku u odvolacího soudu na Floridě. Nechtějí mu povolit manželský svazek s laptopem!

„Byl jsem diskriminován, když mi odmítli svatbu s mým MacBookem,“ tvrdí dotčeně mladý muž. V 50stránkové žalobě si stěžuje, že mu v Utahu úředník odmítl svatbu s počítačem.

Svou vášeň pro stroje ochotně vysvětluje: „Postupem času jsem si zvykl mít sex s laptopem raději než se ženami. Je přirozené, že jsem se do počítače zamiloval a sex s ním upřednostňuji více než s kteroukoliv osobou nebo věcí na světě.“ Chris Sevier vystudoval práva na Vanderbilt University, ale od roku 2011 je mu zakázáno vykonávat profesi z důvodu »psychické lability nebo nemoci«. Muž bizarní žalobou nejspíše protestuje proti zákonu povolující homosexuální manželství, který v poslední době schválila řada amerických států. Navíc to není poprvé, co Chris na sebe strhl pozornost médií.

Předtím zažaloval Apple, který mu způsobil závislost na pornu tím, že na počítači nebyl přednastaven „safe mode“. Omylem prý vyťukal místo Facebooku pornostránku a od té doby se záliby v hanbatých obrázcích nemůže zbavit.

Dalším jeho kouskem bylo pronásledování country zpěváka Johna Riche, kterému dokonce zaslal svou nahou fotku. Chris Sevier byl na snímku zahalen do americké vlajky a jeho spoře oděné tělo bylo pomazáno tekutinou připomínající krev.

rambajs ( 7. května 2014 17:59 )

... je zapotřebí blbců pro první linii...

blooroses ( 7. května 2014 16:55 )

Lidstvo se zničí samo. Blázni jsou všude a mnozí z nich jsou mnohem nebezpečnější než tento a hlavně jsou nebezpeční druhým, někteří jsou schopni kvůli moci rozpoutat i třetí světovou.

jana999 ( 7. května 2014 16:29 )

amerika se zničí sama

Zobrazit celou diskusi