Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zvrat v případu Češek otrávených v Egyptě: Hlavní podezřelou je Monika (†36)!

Autor: Etienne Bláha - 
24. ledna 2014
05:03

Zvrat v případu? Tajemná smrt Moniky (†36) a Klárky (†8) na dovolené v Egyptě už půl roku hýbe Českem. Podle neoficiálních informací Blesku policie pracuje s verzí, že šlo o sebevraždu Moniky! Chtěla zabít i rodinu?

Otec rodiny Petr K. (35) už od tragické události z 30. července důrazně odmítá svůj podíl na smrti jeho holek. „Věřím, že zjistím, jak to bylo. Očistí se mé jméno,“ prohlásil. A policie mu možná dá za pravdu! „Vyšetřování se zřejmě uzavře jako sebevražda Moniky. Asi chtěla s sebou vzít i Klárku a Petra. Vše tomu nasvědčuje,“ prozradil utajený zdroj Blesku. V Egyptě bylo špatně i Petru K., což by domněnku podporovalo. Mohlo by také jít o sebevraždu, při které otrávit rodinu neplánovala.. to se ale už pravděpodobně  nikdo nikdy nedoví.

Překvapení pro všechny

„Pokračujeme v prověřování případu. Žádné informace ke zveřejnění nemáme.“ vyjádřila se k šokujícímu zjištění mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. A takovému scénáři nechce moc věřit ani rodina Moniky. „Je to absurdní. Monika měla ráda život, sebevražda mi nedává smysl,“ byl zaskočený její bratr Radmil. „To je pro mě úplná novinka,“ reagoval podobně zdrceně Petr. K údajně již existujícím výsledkům vyšetřování v Egyptě se ale nedostal, a oficiální ukončení případu v Česku je stále v nedohlednu.

Petr K. na detektoru lži: Prošel s malou kaňkou…

Policie si vyžádala 15. ledna Petra K. (35) k výslechu na detektoru lži do Prahy. Přísně tajná akce trvala tři a půl hodiny. Jak vše proběhlo? Na co se ho ptali?

Na přístroji se ověřuje, zda vyslýchaný něco nezatajuje. Dotazy připravují specializovaní psychologové. „K detektoru lži nemůžu nic říct,“ řekl Petr. „Dotyčný prošel fyziodetekčním vyšetřením,“ nebyla sdílnější mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Zájem o Egypt

Podle informací Blesku se ale vyšetřovatelé zajímali pouze o události v Hurghadě. „Údajně jen vzali jeho výpověď a oznamovací věty obrátili v otázky,“ prozradil utajený zdroj Blesku. V sérii několika desítek někdy se opakujících otázek Petr zatím zřejmě prošel. U jedné sice vykázal detektor lži nějaké nejasnosti, je to ale prý v toleranci.

Petr o výsledcích výslechu nemá ani tušení. „Nemyslím, že bych se je někdy dozvěděl,“ tušil.

Tři hrůzné měsíce. Co se vlastně stalo na dovolené v Hurghadě?

Třetí den dovolené rodina nevyšla z pokoje. Všem bylo špatně. „Vzal jsem Klárku za ruku a byla úplně ledová!“ popsal Petr K. osudový okamžik z 30. července. Jemu pak vypumpovali z žaludku černou tekutinu.

Prvotní domněnka nahrávala otravě! Žaludky prý měly Češky rozleptané, výsledky pitvy v Egyptě se ale česká strana oficiálně nedozvěděla. Kvůli vyšetřování Petr K.zůstal v Egyptě až do 31. října.

 

Petr K. nechal Monice a Klárce vyrobit náhrobek s andělem a srdcem. Podívejte se na video:

Video Paparazzi: Petr K. u hrobu manželky a dcery! - Jiří Krušina
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ejlinka ( 27. ledna 2014 17:28 )

Kdo si hraje nezlobí, neplatí to jen u dětí, ale i dospělých pavlačovek, jak nám nadáváš, no co s tebou, my před tebou neutečem, ty jsi všude....hrůza

tigress ( 27. ledna 2014 16:49 )

Ať ti při tom potápění u diskuse nenateče do pc voda

tigress ( 27. ledna 2014 16:46 )

nic, bavím se

tigress ( 27. ledna 2014 16:46 )

pavlač

ejlinka ( 27. ledna 2014 16:43 )

Zobrazit celou diskusi