Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejhloupější prostitut(ka) v Česku: Ten anál jsem dělal zadarmo?!

Autor: shp - 
16. ledna 2014
12:17

Tahle prostitutka, která se po bližším prohledání vybarvila jako prostitut, zažila velmi špatný den. Policie na Plzeňsku ji totiž chytila, jak se snaží zaplatit falešnou sto eurovou bankovkou. Tu si dle vlastních slov muž vydávající se za ženu vydělal análním stykem. No to je pech!

Prostitut se snažil falešnou bankovkou platit na čerpací stanici. Příliš inteligence nepobral, protože si ani nevšiml, že je na ní napsáno »suvenýr «.

To samozřejmě upoutalo obsluhu benzinky. Ta okamžitě zavolala policisty, kteří se na čerpací stanici setkali se starým známým. Prostituta v dámských šatech totiž již před časem zadrželi.

Anální sex za padělek

Podle všeho muž skutečně nevěděl, že jde o padělek. „Peníze jsem obdržel za anální styk, to jsem teda jako dělal zadarmo?“ tázal se zmateně policistů.

salto ( 20. října 2014 19:46 )

K penězům

salto ( 20. října 2014 19:45 )

alfasamec ( 19. září 2014 22:25 )

"Nejhloupější prostitut(ka) v Česku: Ten anál jsem dělal zadarmo?!" ------------------------------------------------------------------------------------- Ale on ve skutečnosti zase tak hloupý nebude, hlupáka ze sebe jenom dělá. Dobře věděl, čím platil. Ale nějak se hájit přece musí, ne? Jenom se mu to nesmí sbaštit.

aluman ( 17. ledna 2014 00:29 )

Transsexuál, nikoli transexuál , má v občanském průkazu svoje původní mužské jméno. Jméno na ženské si může změnit až po úplné proměně na ženu, včetně operační přeměny genitálií ke které u transsexuálů dochází zřídka, většina z nich se spokojí pouze s hormonálně nebo plasticky upravenými prsy a nadále nejen oficiálně zůstávají muži, tak jako v tomto případě. Rozšiřovat to o problematiku transsexuálních žen nemá vzhledem k obsahu článku smysl, stejně jako nějaké skloňování, které nemám tušení proč sem pleteš nebo s čím sis ho spletla.

abvydavatelstvi ( 16. ledna 2014 22:43 )

To píšeš o sobe .....??? No neměla by jsi se s tím tady chlubit.... Když nechapes ze transexual má v občance ženské Jméno... tak nemůže být chlap... na Slovensku znám jednoho transexuala.... který byl několikrát v televizi a je zaměstnany u dráhy... všechno mi o jejich problémech vysvětlil.... mají ten Život velmi těžký...

Zobrazit celou diskusi