Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Je tu zas ten zlej chlap, volala prostitutka na 158: Policie násilníka honila 80 kilometrů!

Policie honila násilníka z Německa 80 kilometrů!
Policie honila násilníka z Německa 80 kilometrů!  (Autor: Policie ČR)
Autor: sch - 
16. září 2013
16:30

Násilník z Německa byl dlouhou dobu noční můrou českých prostitutek. Mlátil je, sem tam je i pořezal, okradl... A to proto, že s ním nechtěly spát. Naposledy, když přijel a chtěl začít další ze svých násilnických etud, jedna z prostitutek zavolala policii. Pak už se odehrávala scénka jako z akčního filmu, Němec ujížděl, až za ním jiskry létaly!

Případ se odehrál už před třemi týdny, neznámo proč ho policie takovou dobu držela pod pokličkou, informovaly Novinky.cz. Čtyřicetiletý Němec pravidelně jezdil přes hranice do Česka za prostitutkami.

V ruce držel nůž a znásilňoval je

Cizinec se sexu dožadoval pod pohrůžkou násilí. „Když odmítaly, tak je pořezal anebo jim pěstí vyrazil zuby. Pak jim ještě sebral peníze nebo mobilní telefon,“ stojí v policejním spise, který putuje do Německa, aby ho tamní policie mohla obvinit i ze znásilňování.

„Je tu zas ten zlej chlap“

Jednoho dne ale sebrala jedna z prostitutek, ke kterým před třemi týdny opět přijel, odvahu a zavolala na tísňovou linku. Jakmile ale policie přijela a chtěla Němce zkontrolovat, šlápl na plyn a začal ujíždět.

Honili ho 80 km

Nejspíš si byl plně vědom, proč ho chce policie zkontrolovat, proto ujížděl tak zběsile a rychle – až 150 km/h, až by se záběry z policejní kamery mohly použít při natáčení jakéhokoliv akčního filmu. Při honičce z Plzně do německého města Waidhaus si ale cizinec prorazil gumu a několik kilometrů ujel po ráfku, při čemž mu od auta až létaly jiskry!

Ujel až do Německa

Asi si myslel, že českým policistům ujede, když přejede do rodného Německa, kde zná krajinu jako své boty. To se mu ale vymstilo, protože na něj už čekali němečtí policisté. Dopadnout se ho podařilo až při zúžení dálnice.

Video Policie honila německého násilníka 80 kilometrů - Policie ČR
Video se připravuje ...

lewakbob ( 17. září 2013 09:19 )

....pribeh o zlem muzi z NDR a hnedych rybou pachnoucich roseknutych kotletach.....

soado ( 16. září 2013 17:13 )

dyskry,dyskry!vždyť tam píšou z Plzně...

Zobrazit celou diskusi