Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pirátku silnic s 19 zákazy řízení opět chytila policie: Bourala na parkovišti!

Autor: shp, sch - 
30. prosince 2013
11:15

Dostala již téměř dvacet zákazů řízení, ale ani to jí nezastavilo od toho, aby se opět posadila za volant. Šílenou řidičku (28) opět sebrala policie, tentokrát poté, co to na parkovišti v Praze 4 nabrala do zaparkovaných aut.

Pirátku silnic naposledy policisté dopadli v sobotu po dlouhé honičce. Stejná situace se opakovala již před týdnem, kdy ženu zastavil až policejní zátaras. Tehdy ohrozila bezpečnost provozu, málem se srazila s autobusem a jen zázrakem nepřejela chodce. Při zatýkání kladla odpor a policista musel rozbít okno u vozu a vytáhnout ji ven.

Pirátka silnic tentokrát úřadovala na parkovišti. „Včera krátce před půl dvanáctou večer, v ulici Zárubova v Praze 4, měla žena nabourat další vozidlo. Na místo vyjeli policisté, předmětné vozidlo zastavili na zastávce Sulická v ulici Zálesí,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Při nehodě byla za volantem ona

 „Vozidlo neřídila žena, ale její známý, bylo ale zjištěno, že v době nehody řídila vozidlo právě paní »pirátka«. Státní zástupce dal příkaz, aby bylo její vozidlo zabaveno,“ dodala.

Žena již vyfasovala minimálně 19 zákazů řízení, přesto za volant opakovaně usedá. Po zadržení skončila i na psychiatrii, odkud však byla propuštěná, i když byla prohlášena za nepříčetnou.

Video  Ignoratka Alice: Silniční pirátka má 18 zákazů řízení  - Pavel Schuster, David Malík, David Vaníček
Video se připravuje ...

mortis69 ( 30. prosince 2013 17:11 )

Diskry nezlob-víš co jsme si dneska slíbili My,co poctivě děláme,se máme solidně a když už se chce nadávat jinem,ať si užijou.Přeju Ti upřímě úspěšný Nový (i celý) rok

mortis69 ( 30. prosince 2013 17:06 )

Jenže ty fusekle byly původně bílý

irena14 ( 30. prosince 2013 16:19 )

Proboha, v jake zemi to vsichni zijeme ???

mortis69 ( 30. prosince 2013 16:13 )

Takový lidi mají být na detenci a ještě lépe na Sibiři,aby se nemuseli živit

hofihofi ( 30. prosince 2013 16:01 )

Znam pripad od soudu, synacek od plnoletosti odmital delat (do 30 ted)a vydiral mamu, kradl a dostal 4 podminky za sebou, porad mu ji zvysovali a hovno, mel z toho srandu, k nicemu, az kdyz zmlatil mamu, zlomil ji ruku sel sedet. Nase justice je ok.

Zobrazit celou diskusi