Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Julie z metra řádí dál: Jsem celebrita, zvěte mě na rauty, rozesílá reklamkám

Autor: oj - 
24. září 2013
06:57

Známá vymetečka rautů Julie (59), kterou proslavilo video z pražského metra, kde uráží a plive na všechny kolem sebe, se nebojí vetřít na jakoukoliv akci. Obzvlášť když se rozdává něco zdarma. Jako redaktorka neexistujících medií obesílá PR agentury a domáhá se pozvánek.

„Prosím o zasílání pozvánek na TK a rauty,“ poslala mailem do jedné z největších PR agentur v Česku.  Tentokrát však ne jako redaktorka Valašska, ale redaktora magazínu Style, jehož poslední výtisk vyšel letos v lednu.

Julie je na rautech známá firma. Kde je jídlo a pití zdarma, tam nesmí nechvalně známá internetová hvězda posledních dnů chybět.

Julie močí na ulici

Z posledního rautu odešla Julie ve spěchu. Vypila tolik drinků, že ji přepadla neodkladná potřeba si odskočit. Toaleta pobíž nebyla. Uchýlila se proto ke krajnímu řešení. Vyběhla na ulici, stáhla si kalhoty a přímo mezi auty se vymočila. A jak to umí jen Julie, z kolemjdoucích si nic nedělala.

Video Agresorka z metra Julie o Landovském - Tomáš Koníček, ftw
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

elfuns ( 25. září 2013 20:40 )

Mě osobně je paní Julie líto. Každý si zní děla srandu a přitom je vidět, že je paní Julie nemocná. Viděl jsem to video z metra a ani jednou jsem se nezasmál. Já stojím za paní Julii a budu za ní bojovat, protože mi je jí líto.

elfuns ( 25. září 2013 20:38 )

Metro a MHD je to samé.

zadnice ( 25. září 2013 09:35 )

Myslím, že Novotný jr. se Julče naprosto, ale naprosto vyrovná - krasavec inteligentní!!!

andula1 ( 25. září 2013 05:53 )

Julinko,to víš,že po Ivetě Bartošové jsi hned druhá v pořadí.Nikdo na Vás dvě už nemá .Tento národ je veden jiným směrem.Ty jsi velká celebrita.Fandím ti a jen tak dál

jezibababa ( 24. září 2013 18:57 )

myslíš, že co redaktor, to gerontofil???

Zobrazit celou diskusi