Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jediný Čech, který si troufl na sexuchtivou Polku: Mám strach z AIDS! Půjdu na testy

Autor: INT, lm - 
24. srpna 2013
05:40

Petr (24) z Prahy byl jediný Čech, který si dobrovolně troufl uspokojit sexuchtivou Polku Aniu Lisewskou (21). Jenže teď by byl nejspíš raději, kdyby se k tomu tehdy vůbec neodhodlal. Před pár dny ho totiž šokovala zpráva, že by Ania mohla mít AIDS. Co bude teď mladík dělat?

„Jsem velmi smutná. Právě jsem dostala výsledky krevních testů. Jsem nakažená. Omlouvám se všem za svůj projekt a omlouvám se polským ženám,“ tak tenhle status na facebooku Anii Lisewske z Polska vyrazil mnoha mužům dech. Dívka, která právě cestuje po celé Evropě a provozuje sexuální maraton s různými muži, totiž mohla klidně někoho nakazit. A to včetně dvou Čechů, kteří se do jejího "projektu" zapojili. „Ano, je pravda, že jsem nakažená. Mám AIDS!,“ objevilo se na stejném profilu později.

Jedním ze šokovaných mužů byl i Petr, který si jako jediný Čech dobrovolně na Aniu troufl. "Přeci jen jsem se s ní ani nelíbal. Použil jsem kondom, choval jsem se v rámci bezpečnosti jako k úplně neznámé holce," ujišťuje Petr pro tn.cz, ale i tak ho přemohly obavy. "Řekl jsem si však, že na testy preventivně zajdu. Chodím pravidelně dvakrát do roka," řekl Petr.

„Je to lež! Jsem úplně zdravá. Někdo mi ukradl můj facebookový profil,“ rozčiluje se sexuální maratónka na serveru se.pl a chce záležitost dál předat polské policii k šetření.

Ania Lisewska chce stanovit rekord do Guinessovy knihy v osouložení 100 tisíc mužů. Zatím jich má asi 400. Malý zájem Čechů ji zklamal, proto se sem chystá znovu. Tentokrát zkusí své štěstí na Moravě. Do Ostravy a Brna přijede ke konci září. Petr už na maraton ale nepřijde. "Nebyl to můj typ na to, abych to musel opakovat. Dám šanci jiným zájemcům," dodal.

prycsvladou ( 26. srpna 2013 12:41 )

kdyby si rdši šel umejt ty jeho hnáty špinavý aspon by udělal něco užitečného dobytek

prycsvladou ( 26. srpna 2013 12:39 )

to bud rád že ještě neukázali jeho *** to bys blil od rána do večera

prycsvladou ( 26. srpna 2013 12:37 )

ten sedlák by měl chodit zároven dvakrát ročně ny vyšetření k psychiatrovi protože jen kretén by vlezl na takovou obludu

hopus ( 26. srpna 2013 11:16 )

hopus ( 26. srpna 2013 11:14 )

Zobrazit celou diskusi