Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Česká reklama pobouřila svět: Je mi to fuk, všichni tady zemřete, říká letuška

Česká reklama pobouřila celý svět
Česká reklama pobouřila celý svět  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
9. května 2013
15:55

Všichni tady zemřete! Ty, ty, ty, jen já přežiju. To si sama pro sebe říká uvolněná a usměvavá letuška, která věští pasažérům letadla brzkou smrt. Reklama na limonádu, kterou vytvořila česká agentura, už stačila pobouřit celý svět.

Zenonade je podle reklamy drink, který uvolní smysly a pomůže člověku usnout. Blonďatá letuška ve videu, které je ke zhlédnutí na serveru youtube, ukazuje pasažérům předletové instrukce, ale sama pro sebe si říká: „Opustím letadlo jako první a vy všichni tady zemřete!“

Je to stupidní

Za videem stojí česká reklamní agentura Lowe and Partners a i produkt, který propaguje, pochází z naší domoviny. „Tahle reklama je tak stupidní a myslím, že s tím aerolinky budou souhlasit. Limonádu nevyzkouším,“ napsal jeden z uživatelů youtube pod videem.

Reklama by neměla být brána vážně

Ředitel agentury Martin Lochmann řekl pro Huffington Post: „Reklama nezískala zatím příliš komplimentů. Čekal jsem ale, že to bude horší. Reklama není míněna tak, aby ji někdo bral vážně,“ dodal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hankakyslikova ( 12. května 2013 00:13 )

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

vaclavthekral ( 11. května 2013 20:55 )

to je mozne opravdu asi jenom v Cesku, ze nekdo skoci na takovou pitomost, kterou napsal Blesk. Neni to ceska reklama a firma Lowe a partners neni ceskou firmou, jak lzive pise blesk ale firmou z Velke Britanie. Stejne tak herecka nema cesky prizvuk coz pozna kazdy kdo neni hluchy. Ta reklama asi byla udelana na zakazku pro vyrobce limonady Zenonade. Takze jste vazeni diskuteri zase a asi zase radi naleteli.

e.44 ( 11. května 2013 13:22 )

Reklama má upoutat a tím upozornit na existenci nového výrobku, toť vše. To "dobré zboží" se může prodávat samo až po tom, co člověk vůbec zaregistruje existenci výrobku, koupí si ho a sám usoudí, jestli je tak dobrý, že ho bude kupovat dál. A pokud je tenhle relaxační drink skutečně tak dobrej, že může nahradit slabší antidepresiva bez vedlejších účinků, jak se objevilo v zákaznických recenzích v posledních dnech, byla by škoda kdyby se, kvůli nějaké reklamě, která svojí průměrností zapadne, o něm nedozvěděli lidé kterým může být prospěšný.

sores ( 11. května 2013 10:51 )

 Když reklama nemá být brána vážně, tak jak má být brána a k čemu potom reklamy jsou. Co je to za pitomost zase! Ještě že se jimi zásadně neřídím, naopak mě odrazují, dobré zboží se prodává samo.

jonn ( 11. května 2013 07:42 )

Vždyť jsme národ šmejdů ,tak co čekáte .

Zobrazit celou diskusi