Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsnej rozchod: Kristýna je nezvěstná, Ondřej draží boty

Autor: jos, šim, oj - 
17. dubna 2012
15:20

Video s názvem Drsnej rozchod v Praze trhá internetové rekordy a každého napadne, kdo jsou vlastně ti dva mladí lidé, kteří nedokázali ukončit svůj vztah slušně. Podívali jsme se na ně a zjistili to.

Ondřej se na kultovním videu snaží ze svého mercedesu setřást prosící Kristýnu. Zřejmě mu její hysterická scéna, kdy ho v slzách na kolenou prosí, aby ji neopouštěl, přijde náramně zábavná, proto si to natáčí na telefon. Současně se snaží, aby sám nebyl natočen. To se mu v jednu chvíli nepodaří. Na mžik se objeví v záběru a pozorný divák má před sebou obličej mladíka s delšími vlnitými vlasy.

Nebylo těžké zjistit, že mužem, který se zbavuje neodbytné Kristýny, je pražský fotograf a příležitostný herec Ondřej Zástěra (24). Kromě videa, které dobylo český internet, chvilku účinkoval v Divadle Na Zábradlí, má za sebou kariéru v reklamních spotech v Rusku a prezentuje se jako milovník vozů značky mercedes. 

Na videu s názvem Drsný rozchod každého diváka upoutají jeho jasně oranžové botky. Ondřej Zástěra je dokonce (jako Andrew Bartlett) nabídl do dražby na facebooku, čímž odhalil svou na videu pečlivě ukrývanou totožnost. Fotku pantoflí umístil na stránku, která si utahuje ze zoufalé Kristýny. Vyvolávací cenu stanovil na 10 000 korun.  

Kristýna je podle internetových diskuzí už dva dny nezvěstná. Okamžitě po zveřejnění videa si smazala svůj facebookový profil a přátelé i lidé, které video zaujalo a začali osud aktérů sledovat, o ni mají strach.

Víte něco o Kristýně z videa Drsnej rozchod v Praze? Ozvěte se nám do redakce Blesk.cz na email tip@blesk.cz nebo na telefon 724 014 586.

Video Ondřej se nedokázal podobrém rozejít se svou dívkou Kristýnou, která ho hystericky prosí, aby ji neopouštěl. - Youtube.com
Video se připravuje ...

 

jan.cajthaml ( 23. dubna 2012 21:29 )

Kristyna (slecna na videu) je stara znama slapka viz http://www.pornuj.cz/video/mrdani-stoparek-tyna/ Takze breky stranou

jessy.16 ( 20. dubna 2012 17:43 )

Můj názor je takový, že video je pravé a ten kdo ho natáčel si asi neuvědomil že tímhle videem udělá takovej průser a z toho důvodu teď všichni budou říkat že je to fake, ale bohužel to už nikdo z vás nenapraví!!! I kdyby ste se snažili sebevíc...

e.44 ( 19. dubna 2012 12:46 )

Těžko se může najít. To by nejdřív muse být skutečně pohřešovaná. V žádný pátračce neni. Je to divadlo

petyrka ( 19. dubna 2012 09:30 )

Video jsem si nepouštěla a ani nehodlám. Ten Ondřej je už od pohledu idiot, ale mladé holce to těžko někdo vysvětlí, tak snad se brzo najde a Ondřejovi někdo za to sebe zviditelnění se někdo rozbije hubu, ať už to je nebo není fake. Z těchto věcí se sranda dělat nemá. Nejeden mladej člověk se kvůli nešťastné lásce zabil a utahovat si z toho není na místě.

bjutifl ( 19. dubna 2012 01:57 )

Jestli to neni fake tak je ta holka šílená ubohá trapačka. Nejdřív si narazí takováho primitivního kolíka o kterýho by si slušná holka ani kolo neopřela, pak se ho drží jak filcka, pro prachy nebo pro co? protože nic přitažlivýho na něm neni a nakonec, když jí ten ubožák odkopne, tak se před ním plazí a škemrá jak bezcená onuce, která má o sobě tak nízký mínění, že si asi myslí že by o ní nikdo jinej ani pohledem nezavadil, no fuj

Zobrazit celou diskusi