Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbaloví břídilové: Už zase děvky, chlast a močení na veřejnosti!

Autor: Jiří Fejgl, Ondřej Michálek, oj - 
3. dubna 2009
09:00

Na hřišti byli trapní až hanba. Slováci je v Praze potupili, v kvalifikaci na mistrovství světa vyhráli na Letné 2:1. Ale že by to české »hvězdy« nějak rozhodilo? Kdepak… Národ trpěl a oni?

Chlapci hned po zápase vyrazili na pořádný tah. Pařili až do rána a nechybělo vůbec nic: Chlast, holky i tradiční disciplína obránce Kováče, močení na veřejnosti.

Scénář divoké noci: Fotbaloví zkroskotanci jeli s děvkama na hotel


Trenér stojí před vážným obviněním: VLASTIZ-RADA!


Co si povídali čeští fotbalisté s prostitutkami? Podívejte se...

Zápas skončil po půl jedenácté, zhrzení fanoušci vyrazili domů. Všichni rozebírali, jak je možné, že jsme se Slovenskem prohráli. Taková ostuda!

Hráči to asi viděli jinak… Nedbali ostudy a vyrazili slavit! Jejich cílem byla restaurace U Ševce Matouše na Hradčanech.

„Jestli je to pravda, tak to není na odstoupení trenéra, ale na odchod celého realizačního týmu,“ byl konsternovaný Jaroslav Starka, šéf klubu z Příbrami a člen výkonného výboru svazu, tedy jakési fotbalové vlády.

Na večírku se sešla stará dobrá partička: kapitán Ujfaluši, zadáci Kováč, Jankulovski, záložník Matějovský, útočníci Baroš, Svěrkoš, Fenin. A už to jelo! Tři taxíky přivezly do hospůdky sličné dívky. Pokaždé, když vstoupily dovnitř, se z místnosti ozval oslavný řev.

„K tomu, co se dělo v restauraci, se nebudu vyjadřovat, nemám dost informací. Ale z dění na hřišti jsem nabyl pocitu, že někteří reprezentanti by se měli zamyslet, proč vlastně na srazy jezdí,“ řekl František Straka, horký kandidát na Radův trenérský post. „Takové zápasy rozhoduje srdíčko, a to bylo ve středu na jiné straně,“ dodal.

Ano, vždyť »srdcaři« Ujfaluši s Barošem vydrželi v hospodě až do půl sedmé ráno! Matějovský a Fenin vyrazili do hotelu Praha, kde tým bydlel při srazu, už dříve – a to v dámské společnosti. Ano, do stejného hotelu Praha, který se před dvěma lety proslavil prostitutkami pozvanými na pokoj číslo 433, tedy podobným skandálem reprezentace jako teď! Prostě tuplovaná ostuda!

Znáte je?

Blesk se pokouší odhalit identitu dívek, které dělaly „smutným fotbalistům“ společnost v hospodě i v hotelu... Pokud jste je poznali, pište na tipblesk.cz, nebo volejte 724 249 000

kacesiv ( 6. dubna 2009 00:17 )

Na těch fotkách jsem viděl pouze 4 z repre jinak nic!!!!!!! A nebudu je jmenovat, stejně sám nevíš kdo tam je vyfocenej!!!!!!!!

kacesiv ( 6. dubna 2009 00:12 )

Jestli nemáš důkaz, že tam byl Jankulovski, tak seš kretén a měl bys vypadnout!!!!!!!!!!!!! Ten důkaz chci vidět!!!!! A alespoň mi odpověz, jestli nejseš srab!!!!!!!!!

vatanabe ( 3. dubna 2009 21:34 )

V půl osmé byla 1.4m2009 ještě tma.Kdo Vám to uvěří je cvok jako věřící pana Paroubka.

frufru ( 3. dubna 2009 16:21 )

jestli byly naše "hvězdy" s ***ma nebo ne, to není podstatné, občas tak řádí i fotbalisté zahraniční, ať se bulvár má dobře. Co je děsivé? Angažmá Petra Rady jako hlavního trenéra - jak k tomu mohlo dojít? Minimální trenérská praxe, IQ tykve - stačí jedna tiskovka a normální člověk má jasno, naprostý nedostatek vyjadřovacích schopností jak k výkonu, tak i k výhledu v dalších zápasech; jednoduše bývalý bafuňář. O Jižní Africe si můžeme nechat jen zdát, ale co bude dál? Kdo půjde do kandidatury na předsedu ČMFS, když předem ví, že v případě úspěchu ho čekají vyčerpávající souboje se zakopanými starými strukturami (Kubíček, Macela, Obst a řada dalších)? A pokud po volbách vystřídá v případě neúspěchu dobrého kandidáta ve volbách (popř. se nikdo schopný ani nepřihlásí) nastrčenou figurku Mokrého (kdo to vlastně vůbec je???), ať už přímo či prostřednictvím dalšího neznámého kašpárka někdo z výše zmíněné šedé zóny, je s naším fotbalem na další léta ámen.

sokiii ( 3. dubna 2009 16:12 )

no a co?,..co je komu do toho?..sou to jen lidi..vy snad nepije?..nemáte holky?..nebo jen zavidite?..hledte si sveho..at si dělají co chcou...paparazzi sou divní..že se jim chce stát celou dobu před hospodou..podle mě to sou voyeři a měli by se jít lečit..

Zobrazit celou diskusi