Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oblečte policistku! Je jí zima!

Trochu nevěrohodné, že?
Trochu nevěrohodné, že?  (Autor: Petr Lederer)
Autor: Vlaďka Hradská, jos - 
6. prosince 2010
08:11

Jedete právě zasněženou krajinou, venku pořádně mrzne a najednou spatříte policistku v minisukni! Shlíží na vás bdělým okem strážce pořádku s výstražnou plácačkou v ruce. Takový obrázek v této třeskuté zimě se naskytne automobilistům, kteří projíždějí Myslotínem na Pelhřimovsku.

Maketa sličné policistky v letní uniformě má působit preventivně na projíždějící automobilisty. Mnozí z nich si ale ťukají na čelo. Spoře oděná strážkyně veřejného pořádku zaujala i čtenáře Blesku Petra Lederera, který neváhal a napsal otevřený dopis ministrovi vnitra Radku Johnovi.

„Úsporná opatření jsou zbytečně drastická. Není přece možné, aby pro příslušníky a zejména příslušnice Policie ČR nebylo možné zajistit alespoň elementární podmínky pro výkon jejich náročné služby. Jménem šokovaných řidičů, kteří v těchto dnech Myslotínem projíždějí, vás žádám o přidělení alespoň vaťáku,“ píše s notnou dávkou ironie Petr Lederer v otevřeném dopise.

S tím nezbývá než souhlasit a dodat: Kam se poděl zdravý rozum, pane ministře?

divenka ( 6. prosince 2010 21:48 )

by jí sekly mnohem víc a pro nás by mohli mít maketu sexy chlapa !!! samo taky v plavkách.

e.44 ( 6. prosince 2010 10:13 )

že z toho můžou mít srandu chlapi po pátém pivu v hospodě. Ale cpát to do novin? A ještě s tou nablblou otázkou na konci? Člověka dokonce napadne, že to tihle bleskoprdouni v rámci svojí antidžoní kampaně snad myslej i vážně

bobrnautus ( 6. prosince 2010 10:06 )

Člověka to akorát odvádí od řízení. Navíc nikdy dlouho na místě nevydrží, v Sezemicích byla taky jedna taková (v tomto případě policista) a krátce po umístění zmizla, co se povídalo, údajně si ji někdo vzal jako terč na střelnici.

milo ( 6. prosince 2010 09:06 )

lepšího na práci, než řešit takové píčo.viny?

limak007 ( 6. prosince 2010 08:59 )

oblečte ji, chudinku. A pořiďte jí i nějaké vycpávky, ať vypadá trochu jako ženská! Nebo policistky nemají prsa?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa