Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Smyčka kolem Kramného se utahuje! Zůstává ve vazbě! Verzi o vraždě elektřinou soud nerozmetal

Autor: lvi - 
17. března 2014
15:24

Petr Kramný má za sebou den D. Krajský soud v Ostravě rozhodoval o tom, jestli je nebo není uvalení vazby na jeho osobu oprávněné. Více než pětihodinové jednání skončilo krátce po druhé hodině. Podle zdroje ČTK ale soud Kramného stížnost zamítl. Soud však žádné prohlášení dosud nevydal.

Fakt, že Krajský soud v Ostravě o stížnosti Petra Kramného rozhodl, potvrdila pro Blesk.cz i mluvčí úřadu Lucie Böhmová. "Krajský soud rozhodl o stížnosti Petra Kramného proti usnesení Okresního soudu v Karviné o vzetí do vazby. Vzhledem ke skutečnosti, že bylo zdejším soudem rozhodováno v neveřejném zasedání, nejsem oprávněna sdělit Vám žádné bližší informace o rozhodování do doby, než bude rozhodnutí doručeno stranám. Pro úplnost uvádím, že rozhodnutí je potřeba vyhotovit v písemné podobě s tím, že takto vyhotovené rozhodnutí doručuje stranám Okresní soud v Karviné," uvedla Böhmová.

Kramný je ve vazbě od 20. února a je obviněný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Podle vyšetřovatelů a státního zástupce je vazba důvodná zejména kvůli možnosti útěku do zahraničí nebo ovlivňování svědků. To ale Kramný společně se svým advokátem Jaromírem Richterem popírá, stejně jako vinu na smrti obou žen.

Podle Právníka Jaromíra Richtera neexistuje proti Kramnému jakýkoli přímý důkaz vzhledem k vraždám, respektive i jejich podílu. Policie se prý opírá pouze o „pochybné“ výpovědi kamarádek Moniky a výsledky pitvy, která zjistila, že Monika a Klárka zemřely po zásahu elektrickým proudem.

Video Mrazivý telefonát Petra K. matce: Jak oživoval Klárku (†8)... - Tomáš Polák, Ivana Žáková
Video se připravuje ...

Kramný smrt proudem odmítá

Zmíněnou tezi však Kramný s obhájcem také popírají. "Pan Kramný stále tvrdí, že byli všichni tři otráveni. Zabití elektřinou je podle něho nesmysl," uvedl před časem Richter pro Blesk. "Není žádná souvislost mezi smrtí elektřinou a panem Kramným,"dodal.

To, že soud potvrdil své původní rozhodnutí vzít Kramného do vazby, značí, že obvinění, vznesená na Kramného osobu policií, a doložené důkazy byly pro soud dostačující k tomu, aby ho ve vazbě nechal i napodruhé.

Kramnému v případě prokázání viny hrozí výjimečný trest nebo doživotí. Mezi nejvíce přitěžující okolnost by tak patřila vražda dcery, jakožto nezletilé osoby.

Video Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu! - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

truchliicii.petr.k. ( 11. listopadu 2014 05:42 )

Dalsi klon zomrel dyskrymynacija

truchliicii.petr.k. ( 11. listopadu 2014 05:40 )

Zotreli uz aj Morisejoveho klona

truchliicii.petr.k. ( 11. listopadu 2014 05:37 )

Na takych malich drobnostiach sa ale vrah nachyta

pepazdepa2 ( 18. března 2014 11:25 )

To je ten test, kde se půl hodiny vyplňují odpovědi a na konci se dozví, že musí poslat nehorázně drahou SMS, aby se dozvěděl řešení.

atakdale ( 18. března 2014 11:06 )

á pavel je tu dneska na to jde od lesa

Zobrazit celou diskusi