Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pavlína bojuje s rakovinou: Léčí ji kojení a dcerka!

Autor: Kateřina Moravcová - 
11. června 2018
06:20

Kojení a malá dcerka Kačenka. Kdo by řekl, že tyto dvě radosti by mohly být lékem k překonání tak zákeřné nemoci, jakou je rakovina. Pavlína Maťhová (32) ze Sokolova s ní bojuje již dva roky. A s těmito »pilulkami lásky « úspěšně!

Blesk sleduje neuvěřitelný příběh paní Pavlíny, která krátce před početím své druhé dcery prodělala osm chemoterapií kvůli zákeřné rakovině prsu. Lékaři jí řekli, že další děti mít nebude, protože jí odumřely vaječníky. Přesto se stal zázrak! Porodila krásnou holčičku!

Uzdravuje se

Kačenka, které je nyní pět měsíců, navíc maminku léčí. „Nejprve to vypadalo, že kojit nebudu, protože mi lékaři po šestinedělí chtěli vzít vaječníky, dělohu i prsa. Nic z toho se ale zatím naštěstí neuskutečnilo. Na lednové prohlídce byl lékař příjemně překvapen. Opravdu to vypadá, že mě dcera uzdravuje,“ říká dojatá Pavlína.

Už dost

Konec s kojením ale přece jen jednou nastane. „Zatím mám mléka dost a cítím se dobře. Jen se stále bojím, že se mi rakovina vrátí v jiné podobě a na jiných orgánech. Ale pak v duchu doufám, že už jsem byla potrestaná dost a že budu zdravá,“ věří mladá maminka.

Video: Syn splnil matce poslední přání? Co jím bylo?

Video  Syn splnil matce poslední přání? Co jím bylo?  - facebook.com
Video se připravuje ...

hejpockej ( 11. června 2018 06:46 )

tehotenstvi a kojeni muzou zastavit rakovinu, pani pokud prestane kojit, mela by mleko nadale udrzovat odsavanim, aby si udrzela tyto hormony co nejdele. Take by mela vyzkouset prirodni podpurnou, a hlavne zdravou lecbu Dr.Budwigove, detaily najde na google. Preji hodne stesti.

Zobrazit celou diskusi