Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Babiš dostal botičku a volal strážníky. Dost ho to překvapilo

Autor: Jakub Veinlich - 
25. února 2017
16:30

Na nedostatek parkovacích míst v blízkosti centrály hnutí ANO doplatil poslanec a jmenovec předsedy Miloš Babiš. Auto i se svým jménem zaparkoval v poli, kde ho ale pražští strážníci „ocenili“ botičkou. Dozvěděl se o tom až od reportérů Blesk.cz.

V blízkosti Centra pohybové medicíny na pražském Chodově, kde probíhá víkendový sněm ANO s volbou nového vedení, je jedno parkoviště. Jenže tam se 212 delegátů, všichni hosté i novináři zkrátka nevejdou. Auta tak v sobotu postávala, kde se zrovna namanulo.

Jmenovce šéfa hnutí Andreje Babiše zpráva o botičce překvapila. „Obávám se, že o tom nevím. Je to možné,“ řekl Blesk.cz, aby dodal: „Heleďte, já se k tomu nebudu teď vyjadřovat. Já si zjistím nejdříve příčinu, co se děje.“ Víc už novinářům neřekl ale ani později a jal se volat strážníky.

S parkováním v okolí pražského sídla hnutí ANO a nedalekého Centra pohybové medicíny nejsou spokojení ani další delegáti. Vedení přitom neočekává, že by v okolí objektu nechalo vybudovat nějaké větší parkoviště. Místo totiž v takto velkém počtu lidí - na sněmu jich je dohromady asi 500 - využívají zhruba jednou ročně. V době, kdy jsou volby nebo právě celorepublikový sněm hnutí.

Fotogalerie Sněm hnutí ANO 173 fotografií

„Spíš než vybudovat parkoviště bychom chtěli poprosit všechny hosty včetně delegátů, kteří sem přijedou, aby si hlídali, kde zaparkují. Musejí počítat s tím, že když zaparkují takto nevhodně, tak tu botičku prostě dostanou,“ reagovala na problémy pro Blesk.cz mluvčí ANO Lucie Kubovičová.

Poslanec Babiš si volá kvůli botičce na autě městskou policii:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bullshit ( 26. února 2017 13:15 )

Jezdí bez RZ ?

boxer ( 26. února 2017 02:43 )

TY Jelimane z Chaloupky až budu chtít znát tvůj názor tak Ti ho řeknu !!! A NESER!!

noacojezase ( 26. února 2017 00:03 )

Není vidět žádná značka, nevíš jestli parkuje na soukromém pozemku, případně před garáží, ale čílíš se statečně a zdatně.

kiwi65 ( 25. února 2017 22:21 )

 Mě jen překvapilo že si dovolili dát botku na drahý auto.To se u nás nestává.Stojím 10 cm zadkem za značkou a odtáhnou mě.(O půlnoco dojedu z práce a o púl osmý odjedu.Mám starší fabii.Stojí tam mercedes celý týden(půlkou auta do zákazu a nic),mají strach,neví komu patří,aby s nima někdo nevy.j.ebal.

ceslo ( 25. února 2017 21:04 )

ať ukaže složenku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa