Na koncert podle pořadatelů dorazilo 50.000 lidí, oběťmi podvodu se mohly stát stovky z nich, především cizinci. Trestních oznámení má zatím policie několik. Další podvedené vyzývá, aby se přihlásili.

"Majitelé nepřenosných lístků zakoupených u jiných předprodejců mohou mít při vstupu do areálu problémy a může se stát, že nebudou vpuštěni na koncert," uvedli již v březnu pořadatelé. Nakonec pustili na koncert i fanoušky s neplatným lístkem.

Oficiální prodejci prodávali vstupenky ke stání za 1990 korun, stání před pódiem za 4590 korun, tribuny k sezení za 4990 korun a nejvíce lukrativní místa k sezení za 9990 korun. Neoficiální předprodejci ceny průběžně měnili, ale například přes stránky viagogo.com bylo možné zakoupit vstupenky ke stání za cenu kolem 4000 korun, na stubhub.cz nabízeli stání u pódia za 8500 korun. Přeprodávat vstupenky i za několikanásobek pořizovací ceny neodporuje zákonu. Oficiální prodejci ale před nákupem přeprodávaných vstupenek varují, stejně jako policie a Česká obchodní inspekce.