Společnost plánuje další expanzi jak v Maďarsku, tak v ostatních zemích, kde působí. Do Maďarska se AAA vrátila loni otevřením pobočky v Budapešti. Z Maďarska se firma stáhla v roce 2009 během ekonomické krize. Do té doby v zemi provozovala až sedm poboček.

Nová pobočka v Szegédu, která zaměstnala 20 pracovníků, nabízí až 250 vozů, autocentra v Pécsi a v Székesfehérváru zatím vozy pouze vykupují. Pobočka v Pécsi, která také s dvaceti zaměstnanci nabídne rovněž 250 aut, zahájí plný provoz na začátku října. Datum zahájení prodeje v Székesfehérváru zatím nebylo stanoveno, pobočka zatím bude sloužit jako výkupní.

"Objem prodaných vozů v Maďarsku rychle roste. Loni jsme začínali s nabídkou čtyř set aut, letos v červenci to bylo již osm set. Proto jsme se rozhodli podpořit prodej a rozšířit naší nabídku otevřením nových autocenter. Expandujeme ovšem na všech trzích, kde působíme, s cílem dosáhnout letos počtu čtyřiceti poboček, který se otevřením hned tří v Maďarsku velmi přiblížil," uvedla generální ředitelka AAA Karolína Topolová.

Vedle expanze v Maďarsku zvažuje firma nové lokality v Polsku a rozšiřuje autocentra v Česku a na Slovensku.

Vlastníkem AAA Auto je od loňského roku britsko-polský fond Abris, který získal majoritu od zakladatele Anthony Dennyho.