Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Právník Richard skočil z mostu, protože ho přítelkyně Silvie opustila kvůli jinému muži

Autor: shp - 
17. srpna 2016
21:05

Byl to úspěšný právník s našlápnutou kariérou, kterého zbožňovaly jeho dvě malé děti. Nic z toho mu ale ke štěstí nestačilo. Když mu přítelkyně a matka dětí oznámila, že ho opouští, skočil slovenský advokát Richard do Dunaje. Neunesl pomyšlení, že jeho láska nyní miluje jiného muže.

K zoufalému činu se Richard odhodlal minulou středu, když šel s kamarády po bratislavském Mostě SNP. Vyděšení přátelé okamžitě zalarmovali policii a hasiče, kteří po právníkovi začali ihned pátrat na člunu. Dodnes však jeho tělo nebylo nalezeno.

V pátrání po 37letém muži z Bratislavy dále pokračujeme,“ řekla bratislavská policejní mluvčí Lucia Mihaliková serveru Pluska.sk. Hasiči hledali i u nábřeží, zda se tělo nezachytilo o kotvící lodě, ale marně. Proud ho unesl daleko.

Richard pracoval jako právník v bratislavské společnosti. Jeho zaměstnavatel se však k tragédii vyjádřit nechtěl. Stejně tak nereagoval na dotaz, zda si on nebo jeho podřízení nevšimli na Richardovi projevů deprese nebo smutku. Kamarádi jsou z jeho dobrovolného odchodu ze života zdrcení.

Poznala jsem ho jako pohodového chlapa, vždy byl dobře naladěný, nekonfliktní a hlavně velmi inteligentní. Je strašné, co se stalo,“ řekla webu jeho kamarádka Diana. „Sice tu už nežil, ale často do Popradu chodíval s partnerkou i dětmi,“ řekli sousedé z bytovky v Popradu, kde vyrůstal.

Richard žil se svou přítelkyní Silvou dlouhých sedm let. Právě s ní má dvě děti. Krásná blondýnka ho však opustila. Našla si nového muže a Richard to nedokázal unést. Raději si proto vzal život…

lunatic ( 18. srpna 2016 07:27 )

Já bych se spíš děsil toho,že by mě měl takovýto jedinec zastupovat v nějakém sporu

deep_ass_flsting ( 18. srpna 2016 05:24 )

Nechtěl platit alimenty, protože právníci jsou hrozně hladoví. Viz. Altner.

vialli ( 18. srpna 2016 04:44 )

Každý jsme jiný, ale útěk ženy by v mém případě nestačil, abych si vzal život. Škoda mladého života, ale muž měl dost důvodů, proč žít dál.

makmark ( 18. srpna 2016 02:07 )

 zemřít musí každý. Jestli to bude o pár let později nic na tom to nezmění že všechny zážitky dobré i zlé po smrti nebudou mít pro mrtvého vůbec žádný smysl. Jestli člověk žije o pár let déle tak ten výsledek je přece úplně stejný. Když má chytrý člověk pocit, že mu zmizel smysl života, tak je sebevražda v pořádku. Trápení se zbaví a je úplně jedno, co by prožil před skutečnou nedobrovolnou smrti dalšího.

HahaBimbi ( 17. srpna 2016 23:52 )

 Kdyby se troubove zenili a nenechali si nakecat, ze je to jen car papiru.....hodne zen by se chovalo jinak, ono rozvest se neni takova sranda a odejit jen tak s detma uz vubec ne....takhle muze kazdy prasknout dverma a je hotovo...blby gender magori a socialni izenyri....pokud to nebyl zkrat, je to sobec....deti sebevraha...nic moc pro jejich duse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání