Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Nymfomanka zabila své děti, aby mohla chodit na swingers party

Nymfomanka zabila své dvě děti
Nymfomanka zabila své dvě děti  (Autor: facebook.com)
Autor: šim - 
26. září 2013
17:11

Šílené! Kvůli závislosti na sexu zabila 24letá Steffie Koppers z Německa dvě své novorozené děti, aby si mohla dál užívat sexuální radovánek. Těla miminek ukryla ve svém domě.

Svá těhotenství korpulentní a sexem posedlá Němka, která žije nedaleko Düsseldorfu, pečlivě tajila. Přestože se její okolí několikrát dotazovalo, zda není těhotná, protože to naznačovala její postava, žena to vždy popřela.

Obě děti porodila tajně a policie musí nyní objasnit, zda se děti narodily mrtvé, nebo je jejich matka zabila. Hrozivý nález učinil tento týden její otec, když odešla do práce.

Z jednoho miminka už zbyla pouze kostra, druhé tělíčko bylo zabalené do prostěradla. Otec okamžitě zalarmoval policii, která ženu zatkla přímo na jejím pracovišti.

Děti náruživé Němce zřejmě „překážely“ při jejím největším koníčku, čímž je sex. Mladá Němka opakovaně postovala na Facebook statusy přímo z klubů, kde se odehrávaly swingers party. „Jsem v klubu Kali. Jsme tři milé ženy, ale chceme nějaké muže a tady žádní nejsou,“ lákala Steffie potencionální zájemce. Do klubu, kde se návštěvníci oddávají skupinovému sexu, mají muži vstup za téměř 2000 korun, ženy si můžou jít dovnitř užívat za tři stovky.

Koppers se k činu přiznala, ale při výslechu zatím nedokázala objasnit motiv svého bestiálního konání.

petrkramny.vrah ( 27. září 2013 06:02 )

petrkramny.vrah:ANO-BYLO TO ZE ZARLIVOSTI-MONIKA SE KURVILA S KDEKÝM A DĚCKO BYLO KDOVÍ KOHO. TAK JSEM JIM DAL DO COCA COLY JED NA KRYSY, AT SE HOLKY POMĚJOU. NEBOJTE-HOLKY JSEM PORADNE POJISTIL, TAKZE BUDU MIT PENEZ JAK ZLODEJ BAKALA!! Vaš PETR KRAMNÝ

obluda.pb ( 26. září 2013 22:46 )

echte deutsche katze

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání