Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilým rodičům se převrhl kočárek s miminkem

Kočárek - ilustrační foto
 (Autor: Miroslav Homola)
Autor: ČTK, pes - 
11. ledna 2010
14:48

Kočárek s tříměsíčním dítětem se převrátil v pondělí po půlnoci opilým rodičům v Liberci. Nehody si všimli policisté a přivolali záchrannou službu.

Její posádka převezla podchlazené miminko na kojenecké oddělení liberecké nemocnice. Rodiče jsou podezřelí z ohrožování výchovy dítěte a hrozí jim až dva roky vězení, řekla liberecká policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Podle mluvčí nemocnice Alexandry Kittnerové nemělo miminko dnes dopoledne žádné zdravotní problémy a bylo v pořádku již v době, kdy ho přivezla záchranná služba.

"Rodiče se potáceli s kočárkem Pražskou ulicí v silném mrazu. Matka nemohla ani sama jít a otec ji jednou rukou přidržoval. Druhou tlačil kočárek, ale neudržel ho a spadl mu na zem," uvedla Suchánková.

Devatenáctiletá matka nedokázala se zasahujícími policisty komunikovat a bezvládně ležela na zemi. S těžkou opilostí skončila na psychiatrickém oddělení liberecké nemocnice. Dvaadvacetiletý otec v sobě měl 2,3 promile alkoholu, což odpovídá zhruba osmi až devíti naráz vypitým pivům. Choval se agresivně a policisté ho zavřeli do cely.

akka ( 11. ledna 2010 19:34 )

neuvěřitelné a též se ptám, který magorek jim nalil, pokud měli v tak pozdní hodině u sebe kojence.. volala bych okamžitě sociálku. Lidé jsou bezohlední a nevšímaví (nechtějí vidět)..také jsme tu měli rodiče, kteří parkovali s kočárkem a miminem do raních hodin před hospodou, a to docela mrzlo..kolem prošla hromada lidí na autobus..a nikdo nic...nakonec je přece jen někdo nahlásil a sociálka jim dítě odebrala.

djaba ( 11. ledna 2010 17:31 )

Většinou dá dítě rodičům tak zabrat,že se nedivím těmto dvěma rodičům .No co co ,tak vypálili červa ,trocha odreagování po náročném dni.

kattynka ( 11. ledna 2010 16:12 )

mě by hlavně zajímalo, kde jim s dítětem nalili tolik, že už to neustáli. Sami asi na procházku by se ožralí nevypravili, takže museli jít někam pít a když je někdo v pohostinství taková svině, že jim klidně nalije i když mají mimi v kočáře místo, aby je poslal dál, tak už nemám slov. Chudák mimčo, mě je blbě jen z té představy.

krampus ( 11. ledna 2010 16:10 )

Uplne suprovny titulok pod ilustracnym fotom:KOCAREK.To je snad pre srandu,alebo si myslia myslia,ze sme taki cvoci,ze kuknes na snimku a povies:TRAKTOR!Tak aby sme sa nezmylili,tak dobre,ze to napisali....)

aaachjooo ( 11. ledna 2010 16:08 )

100% to byli cikani, dam na to krk, to se ale nesmi napsat, ale at to byl kdokoliv- hnus!! Takze nac maji socialni davky a pridavky, prip. materskou?? Na chlast!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání