Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Novomanžel Topolánek: Zuřivá svatební noc!

Autor: Lukáš Gibiec, hto - 
5. června 2010
04:20

V noci zlý pan Hyde a ve dne ctihodný doktor Jekyll. Tuto dvojroli opět předvedl expremiér Mirek Topolánek (54). A to hned večer poté, co se oženil s Lucií Talmanovou (42). Je jako nebe a peklo v jednom...

Po svatební hostině, která se konala ve čtvrtek v superluxusním hotelu Aria v Praze, se v podvečer Topolánek se svou novopečenou manželkou vydali domů. Oba se tvářili spokojeně a na Lucii Talmanové bylo vidět, jak moc ráda je, že už je konečně paní Topolánkovou.

Pár se rozhodl, že večer stráví jen ve dvou se synem Nicolasem (3). Jenže v Topolánkovi se zase probudil ďáblík. Když místo posvatebních radovánek v deset večer vyrazil na nákup a spatřil fotografy, rozpálil se doběla. Jednoho z fotografů dohonil a nakopl ho. Druhý se ale skryl v autě, a tak Topolánek hulvátsky kopal do dveří a bušil pěstí do okénka. „Já jsem šel jen pro mléko, vy kret..i,“ křičel přitom Topolánek.

Pohled na fotoaparát asi Mirkovi připomněl jeho vypečený rozhovor pro gaymagazín, po kterém se musel ostudně poroučet z předsednické kanceláře.

Táta od rodiny

Stačilo ale devět hodin a z Topolánka byl zase spořádaný táta od rodiny. S novomanželkou Lucií a téměř tříletým synkem Nicolasem na koloběžce vyrazili na procházku. V kavárně se pak všichni sešli s Topolánkovým synem z prvního manželství Tomášem (18).

Ačkoliv Topolánkovy dcery mu odchod od rodiny neodpustily, Tomáš nemá zřejmě ani s »macechou « Lucií ani s nevlastním bráškou Nicolasem žádný problém.

suov ( 13. prosince 2017 17:33 )

A ty budeš asi kačer Donald, a co když by reagoval ten druhý a dal ti na budku?

suov ( 13. prosince 2017 17:30 )

Ale Topolánka lidi znají, s ostudou muselo ODS odejít, sice není předseda strany, ale je to kandidát na prezidenta, takže ty kreténko, do toho nemluv,,,

suov ( 13. prosince 2017 16:51 )

A on mu někdo bránil v tom aby to mléko nekoupil? Měli ho čapnout pod krkem a tu jeho tupou palici omlátit o chodník, je to hovado,,,

gioconda ( 6. června 2010 08:12 )

Ty musíš být debilní kretén, s IQ tykve a pinďourem velikosti slepičího vajíčka velikosti Dé... ))))))))

gioconda ( 6. června 2010 08:10 )

Pro Arne 127: Tak jak, udělal ses při zprávě že Topolánek šel pro mlíko? Jsi chamraď, souhlasím s Quasimodem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa