Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tenhle časopis zlomil Topolánkovi vaz! A rozdává se zadarmo!

Autor: efk - 
13. dubna 2010
05:01

Třetí číslo gay časopisu LUI Magazine s Mirkem Topolánkem na titulu je už na světě! Právě kvůli kontroverzním výrokům, kterých se Topolánek při rozhovoru pro LUI dopustil, musel rezignovat.

Mirek Topolánek se nakonec na titulní stránce dubnového LUI Magazinu objevil, přestože s tím podle zákulisních informací ODS nesouhlasila. „Nic vám k tomu neřeknu,“ odbyl veškeré dotazy šéfredaktor časopisu Jakub Starý.

Právě on přitom vedl s Topolánkem rozhovor, ve kterém pak bývalý premiér řekl několik skandálních výroků na adresu církve, voličů ČSSD a židů. Když byl pak na Blesk.cz zveřejněn videozáznam z tohoto rozhovoru včetně všech skandálních vyjádření, rozpoutala se kolem Topolánka aféra, na jejímž konci donutili čelní představitelé ODS Topolánka k rezignaci.

Růžový Topolánek je zdarma

Ale teprve teď vyšlo nové číslo časopisu, který to celé odstartovalo. Není bez zajímavosti, že se časopis s Topolánkem na titulu rozdává zadarmo.

V novém LUI Magazinu je u materiálu s Topolánkem uveřejněna omluva, kdy se časopis za skandál, který vyvolal, Topolánkovi omlouvá. Navíc je zde také tvrzení, že média Topolánkovy výroky zneužila.

„Nechápu, jak mohla média Topolánkovy výroky zneužít a vytrhnout z kontextu, když byla na videu. Topolánek sice není žádný homofob, ale rozhodně se vyjádřil tak, jak by čelní politik nikdy mluvit neměl. A o to, že se z jeho výroků stal takový skandál, se ve výsledku mnohem více zasloužili Topolákovi spolustraníci, než média,“ tvrdí mediální analytik Marek Ditrich.

Každopádně Topolánkova aféra pomohla zviditelnit dosud okrajově známý časopis pro gaye. Slovo LUI bylo totiž v době kolem skandálu jedním z nejhledanějších slov na českém internetu.

noox ( 21. dubna 2010 23:43 )

Je fakt hrozivé, že veřejné mínění se dá zmanipulovat béčkovým Bleskem, jehož redaktoři jsou bezpáteřní a nezaleknou se žádného svinstva. Videa jsou přesně vytržena z kontextu tak, aby dávala opačný smysl. Jednoduchým lidem, kterých je v naší republice habaděj, stačí přečíst Blesk a udělají si názor. Fakt smutný, protože kvůli tomuto boomu se nám trošku rozvrátila silná pravicová strana. pro zájemce udávám odkaz na celé interview http://www.lui-magazine.cz/index.php?clanek=nesestye-uhan-e-debata-s-panem-topol-enkem ...Lui s tím prakticky nemá nic společného, to Blesk to všechno ostříhal a vytrhnul z kontextu, samotný rozhovor se pak zdá býti nezávadný, když ho vyslechnete celý. P.S. zdravím zakomplexované redaktory a redaktorky béčkového Blesku fuj!

znojmacka ( 14. dubna 2010 14:08 )

anelam ... dobrýýýýýý...

znojmacka ( 14. dubna 2010 14:07 )

anasyi, jojo, taky jsem blondýna.. s modrýma očima do 7. třídy přírodní a pak mi to během jednoho roku docela ztmavlo, tak za nějakej čas ( na základce se to teda tenkrát nesmělo), jsem se pak stala barvenou blondýnou.. V rámci touhy po změně jsem jednou šla na tmavěhnědo, ale nemohla jsem si zvyknout, ( dokonce se mi zdávaly sny o blond vlasech ) tak po 2 měsících jsem šla zpátky na blond a od těch dob už nikdy jinak..

znojmacka ( 14. dubna 2010 10:04 )

antonio,no, kdyby byli politici jinak normální, tak jsou mi jedno i jejich milenky nebo dokonce milenci. Ale ono se to bohužel většinou veze jedno s druhým.. Tzn., že nejsou normální a ty milenky a milence mají jako bonus k dokreslení "charakteru"..

anelam ( 14. dubna 2010 07:27 )

U opálené pleti to musí bý super!!!Já už nejsem ani černá ani blondýýýýýýýna-někdy musím mrknout do klíííííína

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa