Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jak se má Paroubkovic mimino? Na to se radši neptejte, jinak...

Autor: Tomáš Belica - 
6. listopadu 2009
02:00

Chcete spustit manévry v motolské porodnici? Stačí tu položit dvě zdvořilé otázky: Jak se daří Petře Paroubkové a její dceři Margaritě a jaká opatření jejich pobyt v Motole provázejí? Špitál na tohle reaguje víc než na prasečí chřipku!

Začnou se totiž dít věci! Nemocniční mluvčí popře sama sebe a posléze je nahrazena agenturou, Petřini bodyguardi se stěhují na chodbu, sestřičky jsou za zvědavost přeřazovány na jinou práci… Není divu, šéf Motola právě popíjí s taťkou Paroubkem!

Průběh středy v Motole jen potvrdil, jak velká celebrita je už teď Paroubkovic mimino. Malinká Margarita (5 dní) je chráněna jako princezna. Bdí u ní najatí bodyguardi, špitál má »náhodou« na dobu jejího pobytu pro ostatní novorozence stopstav, když ji vezou po chodbě, má na tváři kvůli zvědavcům plenu…

Když Blesk zjišťoval, zda ochranka nezabírá někomu pokoj, od mluvčí Motola Evy Jurionové slyšel: "Ochranka na jednom pokoji nikomu místo nezabírá..."

Včera už za Jurinovou mluvila o této záležitosti jen profesionální agentura a také sám pan ředitel Motola Miloslav Ludvík (46): „Pokoj paní Paroubkové je pod dohledem ochranky, která ale nevyužívá ani neobývá žádný z pokojů motolské nemocnice. Jejím úkolem je ochrana, tudíž hlídá nepřetržitě na chodbě před pokojem,“ sdělil Blesku Ludvík.

Aktivitu pana ředitele i atmosféru v nemocnici, vysvětluje možná Ludvíkova účast na večerním zapíjení Margarity. Hrdý táta Paroubek totiž pozval do restaurace Vojanův dvůr desítky sobě blízkých lidí, včetně ministrů současné vlády. A ředitel Ludvík patřil mezi prominentní hosty…

Jak Paroubek napodruhé zapíjel dceru?

Radost z narození Margarity Paroubek nejdříve sdílel s hrstkou kamarádů z dětství. Sezval je na pivo a slivovici do luxusní pražské plzeňské restaurace. Na druhou oslavu, tentokrát ve větším, došlo ve středu večer. Do neméně okázalé restaurace Vojanův dvůr, kde půllitr piva stojí padesát korun, Paroubek sezval desítky přátel a spolupracovníků. Nechyběli tak např. herečka Kateřina Brožová, ministr vnitra Martin Pecina nebo Marie Benešová. Celá společnost se rozešla až po 11. večer.

kozlova ( 7. listopadu 2009 06:32 )

krásná holčička, kulatoučká, tak to má být, přeji hodně štěstíčka a zdravíčka , jsou to nádherné prožitky, paní Petra je velice pěkná příjemná žena a VY všichni ostatní nebudte sobci.

rainman ( 7. listopadu 2009 02:18 )

--- trapné

liess ( 6. listopadu 2009 23:50 )

vzhledem k tomu, že ma kdejaka zdravotni pojistovna lepsi standart nez cesti pacienti, se mu-ac me ceska politika vubec nezajima-ale vubec nedivim! my se jako cesi sereme vzdycky tam, kde je to nejmin treba!

simamach ( 6. listopadu 2009 23:38 )

Hmm tak to mluví vše o těh, kdo jezdí na technopárty kurvit se , fetovat a chlastat...

simamach ( 6. listopadu 2009 23:36 )

A co malý Nocolas? Má taky malýho pinďoura?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa