Student 4. ročníku již dokončil první verzi scénáře. „Nesmírně si toho vážím a denně makám,“ vysvětlil Robin, který horory miluje od dětství. Stephen King patří k jeho oblíbencům.

K mistru strachu se Kašpařík dostal přes svůj horor Seance, který natočil loni. Bodoval s ním na festivalech od Hollywoodu až po Kapské Město. Na festivalu v kanadském Torontu pozval Kašpařík na Seanci i Jacka Ketchuma, autora thrillerů a přítele Stephena Kinga. Toho snímek tak nadchl, že studenta doporučil Kingovi.

„Poslal jsem mu DVD a dopis s tím, že bych rád natočil jeho povídku. On souhlasil a brzy jsem dostal k podpisu smlouvu. Nechtělo se mi tomu věřit,“ svěřil se mladík. „Klasické horory, to byly moje večerníčky! Bál jsem se, ale ten strach jsem měl rád. Otec měl videopůjčovnu a všechny novinky měl doma. Naši neměli tušení, na co se dívám,“ přiznal student, který pro hlavní roli Kingovy povídky Jsem brána oslovil Karla Rodena. Na snímek o rozpočtu přibližně 600 tisíc teď shání sponzory společně s hercem Pavlem Novým, který je z mladého režiséra nadšený a hrál v jeho snímku Seance.

Fotogalerie
3 fotografie