20. prosince 2010 • 17:15

VIDEO: Baroš prý rozjel další flám. Močil na ulici?

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli Milan Baroš opravdu chce zůstat v Galatasarayi Istanbul do konce kariéry, jak vyhlašuje jeho manažer Pavel Paska, tak zvolil opravdu originální taktiku. Nejdříve se vyrazil bavit do baru v době, kdy jeho tým prohrál na domácí půdě ligový zápas, teď zase celým Tureckem kolují záběry, jak zřejmě opilý močí v noci na ulici.



I když - podle nahrávky není úplně jasné, jestli je dotyčný opravdu Baroš. Jenže podle profilu i postavy je mu opravdu hodně podobný a turecká média mají jasno - je to on!

Je to močící Milan Baroš? Je to močící Milan Baroš?Foto /YouTube/
Český ostrostřelec nemůže hrát kvůli zranění a nucená pauza už ho zřejmě přestává bavit, tak hledá jiná povyražení. To ale není cesta do srdcí horkokrevných istanbulských fanoušků, kteří ho ještě před nedávnem oslavovali jako hrdinu.

Turci prostě fotbalem žijí, a když nevidí totéž u svého idolu, můžou ho zase hodně rychle zatratit. A ani novináři už se o Barošovi nevyjadřují příliš lichotivě, médii dokonce proběhla zpráva, že by měl český útočník Galatasarayi v brzké době opustit.

To ale odmítá agent Pavel Paska, který pro tureckou Sport TV řekl, že Baroš si červeno-žluté barvy zamiloval a u Bosporu by chtěl strávit zbytek kariéry. Aby ovšem nebyla hodně krátká...

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud