24. listopadu 2010 • 11:40

VIDEO: Kouč Kluže zuřil, vzteky rozkopal lavičku

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bezzubý výkon Kluže v Lize mistrů na hřišti Basileje vyvrcholil naprosto hloupým vyloučením Felice Picocola, který v přerušené hře brutálně strčil do soupeře. A to už bylo moc na kouče rumunského celku Sorina Cârţua, který vzteky rozkopal lavičku hostů.



Kluž prohrála počtvrté za sebou a o postupu - byť jen do Evropské ligy - si může už nechat jen zdát. Švýcaři, ačkoliv oslabení o útočníka Strelera zápasu naprosto dominovali a jen smůla v koncovce je připravila o výraznější vítězství než 1:0.

Trenéra Kluže Sorina Cârţua museli uklidňovat jeho kolegové Trenéra Kluže Sorina Cârţua museli uklidňovat jeho kolegovéFoto /YouTube/

Rumuni byli naprosto bezzubí: ani jednou nevystřelili na bránu a dokonce nevybojovali ani jeden roh. Kouč Kluže Sorin Cârţu se mohl uvztekat, ale nebylo to nic platné. Jeho frustrace vyvrcholila v závěru zápasu, kdy se nechal po hloupém zákroku vyloučit Felice Picocolo.

Cârţu rozkopal plexisklovou boční výplň hostující lavičky a jen jeho kolegové ho uchránili od ještě horšího běsnění.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud