Drobný, který se minulý týden zabil na bobech, kopal za Spartu, francouzský Štrasburk i německý Augsburg a odhadem si za kariéru vydělal 70 milionů korun.

Platit bude Ndeshi

Veškeré peníze, které zbyly na jeho kontě, i byt za 3 miliony v pražských Košířích teď připadnou synovi Sebastiánovi. A nakládat s nimi bude jeho matka Ndeshi Panda Nangolo, s níž se Drobný už před porodem rozešel a kluka měli ve střídavé péči.

„Pokud nebyla sepsána závěť, vše zdědí syn. Do 18 let bude majetek spravovat zákonný zástupce, což je ten, kdo má dítě v péči,“ řekl Blesku právník, který si nepřál být jmenován. „Větší investice, jako je třeba nákup bytu, musí schválit opatrovnický soud.“

A co prarodiče?

Drobného rodičům Václavovi s Renatou tak nenáleží nic. „I kdyby spravovali Sebíkovy věci oni, tak by mi to nevadilo. Babi s dědou naprosto důvěřuju. On je jedinej chlap, který jim zbyl, Vašek byl totiž jedináček,“ řekla Sebastiánova maminka Ndeshi, která s rodinou Drobného skvěle vychází.

„Společně jsme dělali všechny Vánoce i oslavy. Pro mě je důležité, aby měl Sebastián pořád dědu i babičku. Peníze budeme řešit později, až se všichni uklidníme,“ dodává Ndeshi.

Fotogalerie
14 fotografií