Takový začátek si hokejisté Kladna a Liberce (2:1) nepředstavovali ani ve snu. Místo toho, aby na ledě nechali srdce, pozorovali, jak o to své bojuje dlouholetý kladenský fanoušek.

Jágr: Byla to hrozná situace

„Všechno šlo skvěle, až na jednu situaci v první třetině. Přímo v sektoru, kde sedávají rodiče hráčů našeho týmu, někdo z fanoušků zkolaboval.,“ napsal na Facebook Jaromír Jágr, lídr a majitel Rytířů.

Situace nabírala na dramatičnosti. K nehybně ležícímu fanouškovi přispěchali lékaři, kteří se pustili do masáže srdce. Hráči se zatajeným dechem vše sledovali. Hokej byl na druhé koleji.

„Nikdo nevěděl, jestli neumřel. To byste nevěřili, co to udělalo s naší střídačkou. Nikdo pořádně nemohl hrát a viděl jsem i slzy v očích. Hrozná situace!“ vzpomínal kanonýr Jágr, který ve čtyřiadvaceti extraligových duelech nasbíral 39 bodů (16+23).

Lékaři během chvilky dostali postiženého do stabilizovaného stavu. „Muži bylo kolem sedmdesáti let a nebyl příbuzný žádného z našich hráčů,“ doplnil informace mluvčí Rytířů Vít Heral. Podle informací Blesku by měl být v pořádku.