Začátek důležitého zápasu nejlepší fotbalové soutěže v Evropě City hrubě nevyšel. Po 17 minutách už prohrával o dva góly!

Mancini věděl, že je zle a že se pod ním houpe židle, ale jeho tým ho nenechal ve štychu. Do přestávky snížil, v 74. minutě vyrovnal. Dokonce sahal po třech bodech, jenže…

Rozhodčí poškodili City dvakrát

Na konci zápasu dánský rozhodčí Peter Rasmussen kvůli ofsajdu neuznal regulérní branku a pár vteřin před konečným hvizdem vzal City jasnou penaltu. Balotelliho ve vápně stáhl k zemi Ricardo van Rhijn. Mancini měl právo se zlobit.

Zadělal si na pokutu, možná i na vyhazov

Jenže italský kouč svoji reakci přehnal! Vlétl na trávník, kde sudímu pořádně vyčinil. „Řekl jsem mu, že to byl gól a ještě jsem mu pogratuloval, že nám zkazil zápase,“ čílil se na tiskové konferenci Mancini.

To ale nebyl jediný prohřešek, který na hřišti předvedl. Rozohnil se totiž i na kameramana! Ukázal na něho prstem a soptil: „Ty jsi skončil!“

Takový úlet může Manciniho stát pěkný balík, už ho za incidenty vyšetřuje vedení UEFA. Navíc se zúžily šance na postup do další fáze Ligy mistrů, jsou už teoretické. Ustojí Ital tenhle propadák?