Nyní ho fotografové nachytali před obchodem specializovaným na pomůcky ke kouření marihuany. Že by přibral po jejím užívání?

I když Patrickovi zpod trička opět vykukovaly hadičky od zařízení, které nosí od doby, kdy podstoupil první chemoterapie, herec vypadal až překvapivě zdravě. V kovbojském klobouku a botách si objednal dva ovocné koktejly. Po jejich vypití se vydal do krámu, který se specializuje na prodej pomůcek ke kouření marihuany, jako jsou "šlukovky" – dýmky na kouření této drogy.

Patrick vypadá k světu a dokonce si pořídil nové boty.
Autor: profimedia.cz

Swayze je známý svou oblibou cigaret. Kouření marihuany zvyšuje chuť k jídlu. Že by tedy přesedlal na marihuanu a spořádal všechno jídlo, co mohl? "Pod vlivem marihuany má člověk zvýšenou chuť k jídlu," potvrdil Blesku vedoucí psycholog Drop In Ivan Douda. V Los Angeles je přitom marihuana legální k lékařskému využití. Jednou ze skupin, která ji používá, jsou pacienti s rakovinou.

Sám Swayze měl v minulosti problémy s alkoholem a kokainem, ale kvůli manželce Lise Noemi svou vášeň pro tyto látky zkrotil.