Vystoupení Susan si vzali na paškál internetoví hračičkové a k jejímu obličeji namontovali píseň "These Lips" od kdysi populární americké travesti hvězdy Divine. Výsledek posuďte sami:

Aby toho nebylo málo, "vyrůstá" Susan v soutěži silná konkurence. Nedávno jsme přinesli vystoupení dvanáctiletého Shaheena Jafargholiho, který nadchnul porotu interpretací písně Michaela Jacksona (viz zde). Hned v dalším kole porotě vyrazila dech teprve desetiletá Hollie Steel. Stejně jako Susan se pokusila získat přízeň porotců ´šokem´. V baletní sukýnce přicupitala na pódium a předvedla tuctový zaneček, při kterém se Simonu Cowelovi protočily panenky. Když už to vypadalo, že ji Cowel zastaví a pošle pryč, spustila Hollie hlasem profesionální operetní zpěvačky píseň z muzikálu My Fair Lady. Následovalo všeobecné nadšení poroty i diváků:

326080:gallery:true:true

Jak se zdá, nebude to mít Susan v soutěži vůbec jednoduché. Děti u diváků ´táhnou´, navíc v případě Shaheena i Hollie jde o děti mimořádně roztomilé. Podaří se nejslavnější kostelnici na světě v takto silné konkurenci vůbec soutěž vyhrát? Diskutujte!