SPECIÁL MICHAEL JACKSON (+50): Vše o jeho životě a smrti..

Jacksonovo tělo bude zřejmě pohřbeno bez mozku. Ten mu byl pravděpodobně patalogy vyndán kvůli tomu, aby lékaři udělali další potřebné testy. Chtějí tak pomocí neurologických vyšetření zjistit, zdali důsledkem léků nedošlo k jeho poškození.

Bližší podrobnosti o pohřbu krále popu jeho rodina stále tají. Do médií však pronikly fotky, na nichž je zachycen kočár sněhobílé barvy.

Ačkoli Michaelův otec Joe Jackson uvedl, že pohřeb nebude veřejnosti přístupný, předpokládá se, že se do Los Angeles sjedou miliony fanoušků, aby svůj idol naposledy pozdravily.

Jacksonova rodina věří tomu, že byl král popu zavražděn a nechala proto udělat druhou, soukromou pitvu. Některá média přinesla zprávu, že by měl být Jackson pohřben na svém bývalém ranči v Neverlandu, tuto informaci však jeho otec popřel.

Fotogalerie
6 fotografií

Fanoušci popového krále jeho smrt nesou velmi těžce. Prezident fanklubu přiznal, že už 12 z nich spáchalo sebevraždu! Špatně smrt svého přítele nese také herečka Liz Taylor, která ho v roce 1989 poprvé nazvala králem popu. Když se dozvěděla, že Jackson zemřel, zhroutila se. Teď na ni dohlíží její osobní lékař.

Jackson 48 hodin před smrtí tančil jako o život. Více zde!