Nejvíc to však schytala Daniela Šinkorová. Adamec na ni vyjel zcela nesmiřitelně: „Ještě se ukloň a už zmiz!“ Na scénu přišel Pavel Zedníček. „Prosím tě, jak to scházíš z těch schodů? Musíš plynule. Tak teď. Dělej,“ rozkazoval Adamec.

Čtěte také:
Karel Gott 70: Narozeninový speciál, rozhovory, nezveřejněné fotky, megapárty, osudové ženy, čtěte zde...

„Ukloň se, Zlato, pošli pusu a rychle pryč,“ dostala příkaz Zlata Adamovská. „Co se mi to tam motáte? Znovu! A ty, Karle, jen pohledy, žádné sahání na kolegyně,“ dostával do těla i oslavenec.

V zákulisí hořelo!

Na generální zkoušce megakoncertu také hořelo! Požár způsobil zkrat elektrického vedení. Všude byla cítit spálenina a šířil se dým.

Ohneň se naštěstí nestihl nikam rozšířit. V zákulisí ho včas uhasili, aniž museli přivolávat hasiče. Na chvíli vypadl zvuk a nefungovaly ani počítače. Výpadek trval jen chvíli, zvukaři vyhořelý kabel vyměnili a jelo se dál.

Připravujeme pro vás ONLINE PŘENOS Z KONCERTU od 19.45 hod.!

Čtvrteční narozeninový koncert Karla Gotta hravě převálcoval i popovou královnu Madonnu. Galavečer ke Slavíkovým 70. narozeninám večer zhlédne totálně vyprodaná O2 aréna. Pro velký zájem se několik desítek lístků ještě dotiskuje.

Od časného rána postávají před vysočanskou O2 arénou fanoušci Karla Gotta ve snaze získat ještě lístek na jeho večerní koncert. Již několik dní je show totálně vyprodaná. Pořadatelé se proto rozhodli pro dotisk několika desítek vstupenek.

"Jo, kdyby tady hrála dnes večer Madonna, nějaké lístky by se daly ještě sehnat. Ale že je to Karel Gott, je úplně vyprodáno," řekl Blesk.cz manažer O2 Arény s tím, že celkem se prodalo 16 000 vstupenek.

Finalisté SuperStar a X Factoru, úplně vpravo Tereza Kerndlová
Autor: David Malík

"Pro tak velký zájem jsme se rozhodli ještě pro dotisk několika desítek vstupenek. Budou k dostání na pokladně O2 Arény za 1300-1600 Kč," dodal.

Fotogalerie
14 fotografií

Podle reportéra Blesku, který se ptal v jedné z pokladen arény, bylo v poledne volných zatím 72 vstupenek v ceně 1000-2000 Kč.

Na koncertě vystoupí přes 140 umělců. Hlediště bude plné Gottových kolegů ze showbyznysu. S některými si oslavenec zazpívá i duety. Koncert je rozdělen do sedmi dekád a každá bude plná písní z určitého období Karlova života. Zvonky štěstí si ale tentokrát Karel nezazpívá s Darou Rolins, ale se slovenskou kapelou Horkýže slíže a s Divokým Billem.

„Bude to skutečně divoký,“ říká scenárista Radan Dolejš. Petr Kolář Gottovi třeba zazpívá písničku, kterou Karel Svoboda napsal pro ženu Vendulu. Takže arénou se rozezní Ještě že tě, Karle, mám...