Každý týden připravuje mezigenerační komunitní centrum A doma nabídku zajímavých akcí, která může zaujmout leckoho. Zahrnuje nejen výlety, ale třeba cvičení tai či, tréninky paměti nebo nordic walking.

Výlety po krásách Čech

Každý čtvrtek na zájemce čeká nějaký zajímavý výlet. Hned 9. srpna se můžete nechat pozvat na výlet do Poděbrad, kde si můžete užít tamní zámek, orloj nebo kolonádu v centru města. 16. srpna se chystá výlet do Hrusice, kde žil a tvořil Josef Lada. Na 23. srpna je přichystán výlet do Mělníka, věnného města českých královen na soutoku Vltavy a Labe. Poslední výlet se uskuteční 30. srpna a bude směřován do zámku Blatná u Strakonic.

Letní aktivity pro všechny

Komunitní centrum si připravilo volnočasové aktivity pro zájemce i na území Prahy. Přijít si zahrát můžete například pétanque, využít haptické masáže, přijít na posezení v parku se známými či s dosud neznámými, které na akci můžete poznat.

Informace o bližším programu komunitního centra naleznete ZDE. Všechny akce jsou zdarma. Jen v případě výletů se platí obnosy například za prohlídky jednotlivých areálů. Rovněž v případě výletů je důležitá včasná rezervace prostřednictvím kontaktů komunitního centra.