Česká televize v předstihu na jaře spustila vysílání v novém standardu vysílání DVB-T2, na který se bude přecházet od listopadu roku 2019. Všechny programy v novém způsobu vysílání ČT svým divákům nabízí v HD kvalitě, a to v rámci pozemního televizního vysílání, které je pro diváky jako jediné bezplatné! Nyní si tak můžete vychutnat obraz ostrý a jasný jako nikdy předtím.

Autor: Pixabay

Co musíte udělat? Pokud máte televizor, který umí standard DVB-T2/HEVC přijímat, stačí zapnout automatické ladění a programy v HD rozlišení můžete sledovat okamžitě. Pokud bydlíte v domě se společnou anténou (STA), zavolejte servisní firmu, aby vám anténu na příjem nového způsobu vysílání připravila.

Nenechte si ujít mimořádný zážitek, sledujte finále fotbalového MS v nejlepším možném HD rozlišení, a neplaťte přitom žádným operátorům ani korunu! Nejsledovanější televizní programy lze totiž přijímat snadno a bezplatně pomocí pozemního vysílání!

Více o chystaném přechodu na nový vysílací standard se dozvíte na www.dvbt2overeno.cz, kde najdete i informace o přijímačích, které s novým způsobem vysílání umí pracovat. Dozvíte se i to, jak velké množství programů máte bezplatně k dispozici – kromě kanálů České televize jsou to i nejsledovanější programy všech českých komerčních stanic – například Novy, Primy, nebo Barrandova a řady dalších.

Autor: Pixabay