Přesně tak! Pomocí inPage.cz si skoro ihned si obstaráte stránky třeba s Vaším jménem a příjmením a to na .CZ doméně! Například www.karel-novak.cz. Pro celou Vaši rodinu třeba www.novakovi-lhota.cz . Většina lidí takovéto stránky využívá pro osobní představení. Nebo aby Vás vyhledali přátelé, se kterými jste za uplynulá léta ztratili kontakt.

Ukažte fotky Vašeho mazlíčka všem známým!

Jednoduše si také vytvoříte stránky pro Vašeho domácího mazlíčka. Zde dáte zajímavé momentky, fotky. Poté pošlete známým pouze název stránky www.rexicek.cz. Velmi vám to zjednoduší různé přeposílání fotek v emailech atd. Přátelé se ihned podívají na fotky a budou překvapeni, že i váš Rex má své vlastní stránky. A pocit, že jste dokázali vytvořit webové stránky, je nezapomenutelný. 

Autor: Pixabay

Drobné podnikání dokáží webové stránky na .CZ doméně rozjet!

Ať už doma vyrábíte cokoliv – od háčkovaných doplňků, přes šperky, či ptačí budky. Webové stránky Vám pomohu při komunikaci se zákazníkem. Můžete vystavit fotky, kontakt, ceny apod. Mnoho slavných osob začínalo jako drobní živnostníci. I díky stránkám na internetu dosáhli výborného úspěchu. Určitě chcete být taky úspěšní v činnosti, kterou děláte rádi, je to tak? Nyní si ukážeme jak na to.

Jak budou mé stránky vypadat?

Autor: inPage.cz

Co pro to mám udělat?

Určitě Vás překvapíme. Zařízení je velmi snadné. Zařízení provedete ve 3 krocích: vymyslíte jméno stránky, vyplníte krátkou registraci, pošlete roční poplatek, který vychází pouze na tři koruny denně, a můžete tvořit dle libosti.

1.      Vymýšlíme jméno stránky

Vezměte si k ruce tužku a papír. Vymyslete nejideálnější jméno pro vaše stránky. Pokud to budou pro vašeho mazlíčka, doporučuji použít zdrobněliny typu: alicek.cz , tapinka.cz. Pro Vaše osobní stránky zvolte prestižnější jméno www.jmeno-prijmeni.cz , prijmeni-jmeno.cz apod. V případě stránek pro podnikání doporučuji vymyslet něco s ohledem na činnost. Například sperky-novakova.cz, či ptaci-budky-dvorak.cz. Fantazii se meze nekladou, určitě si napište minimálně 3 verze, abyste měli na výběr. Kolonku ke kontrole volného jména najdete na stránkách www.inpage.cz

Autor: inPage.cz

2.      Jakou doménu zvolit? Nejlepší je tradiční .CZ doména!

Neznám žádnou slavnou českou stránku s jinou než s CZ koncovkou. Nejlepší pro Vaše známé bude, pokud jméno Vaší stránky bude s koncovkou cz. Tato doména je nejzaběhlejší v České republice a jsou na ni zvyklí úplně všichni. Nepoužívejte tedy koncovky jiné. Dejte přednost CZ doméně. Raději případně Váš zvolený název trochu poupravte. Přidejte pomlčku, odeberte pomlčku, prohoďte slova, apod.

Poté vyplníte běžné kontaktní údaje a máte hotovo.

Autor: CZ.NIC

3.      Nyní už můžete tvořit bez starostí


A teď máte už volnou ruku ve Vaší tvorbě. Na stránky můžete uvést vše dle vašeho přání.  V případě, že si nebudete s něčím vědět rady, k dispozici Vám bude průvodce ovládáním, který Vám výrazně pomůže se zorientovat v tvorbě stránek.

Odpovědi na případné otázky najdete přímo na www.inpage.cz