"Program nabídne průřez celou zpěvákovou kariérou zahrnující jeho hity i písně ze zatím posledního alba A život běží dál, podle kterého byl nazván i tento výjimečný koncert. Chybět nebudou nečekané duety s jeho pěveckými kolegy," uvedl France.

Drobného na koncertu, který se koná 40 let po jeho posledního samostatného vystoupení v Lucerně, doprovodí skupina Charlie band Charlieho Blažka. Zpěvák zároveň oslaví půl století své profesionální kariéry. Ta zahrnuje 15 alb, kterých se prodalo dva miliony kusů.

Narozeninový koncert je koncipován zároveň jako benefiční, neboť 70 korun z každé prodané vstupenky bude v den koncertu předáno nadačnímu fondu Veselý senior.

Zpěvák a hudební producent Milan Drobný začal vystupovat začal počátkem 60. let v divadle Semafor a postupem času zpíval s řadou předních českých hudebních těles. Popularity dosáhl zejména díky hitům Písnička pro kočku a Pláču, pláču sůl. Po odchodu ze Semaforu se Drobný vydal na dráhu sólového interpreta. Spolupracoval s Country Beatem Jiřího Brabce nebo orchestry Karla Vlacha a Václava Hybše. V koncertování pokračuje Drobný dodnes. Zároveň vlastní produkční společnost a na Liberecku neúspěšně kandidoval za Stranu práv občanů do Senátu.