Nicole Novotná není ve světě slavných sportovců žádným nováčkem. Randila s hokejistou Petrem Průchou nebo fotbalistou Michalem Kadlecem. Také vyzkoušela zabřednout do herecké oblasti a sbalila Vladimíra Polívku. Svůj seznam si prodloužila o hokejistu Vladimíra Sobotku, se kterým randí teď. Ještě před ním se ale snažila odloudit z náruče Diany Kobzanové Michaela Frolíka. A to v té době, kdy už s ním byla Kobzanová těhotná.

„Michal je chlap a občas prostě nemyslí hlavou a chvíli to vypadalo, že jejich vztah s Dianou krachne. Nakonec si ale uvědomil, o co v životě opravdu jde a o co by přišel. Teď je z něj vzorný partner a skvělý tatínek,” svěřil se Super.cz dobře informovaný zdroj. Novotná se ale celou kauzu pokusila zahnat do outu. „S panem Michaelem Frolíkem jsem opravdu v kontaktu nebyla... Mám přítele už delší dobu, dokonce v době, kdy byla paní Kobzanová těhotná,” nechala se slyšet.

Drsně reagovala také hlavní aktérka příběhu Diana Kobzanová. „Slečna Novotná lže, nebo má ve svém věku velké problémy s pamětí. Já si přesně pamatuji, že před necelým rokem jsem si říkala, že taková ludra a jí podobná nemakačenka mi nestojí ani za špatnou náladu,” uvedla Super.cz.

Kobzanová na nic nečekala a úlet svého partnera utla. „Doma jsem to vyřešila velmi důrazně. A ano, není těžké si spočítat, že jsem v té době byla v jiném stavu,” říká Diana, která si se svým napraveným partnerem nyní užívá spokojený čas na Floridě. „Víc k tomu není co dodat, pro mě je to v tuto chvíli uzavřená záležitost,” dodala Kobzanová.

Fotogalerie
10 fotografií