Zpěvák George Michael, známý milovník marihuany a hašiše, se díky své náklonnosti k plodům opojné rostlinky dostal do křížku se zákonem už několikrát. Velmi rád totiž pod opojným vlivem jejích plodů sedá za volant auta. Bohužel to není žádný Shumacher a tak to dost často končí bouračkou. Zatím vždy vyvázl poměrně lacino. Tentokrát byl ale soud neoblomný a poslal sedmačtyricetiletého idola všech gayů rovnou za mříže. Na celých osm týdnů.

Po rozsudku se třásl a plakal

Soudce John Perkins vynáší rozsudek. Za opakované bouračky pod vlivem drog dva měsíce na tvrdo. Propuštění nejdříve za měsíc. V zadních lavicích se ozývají zoufalé výkřiky Michaelových příznivců. Jeho dlouholetý přítel, Kenny Goss to nevydrží a rozpláče se.

Samotný Michael byl podle svědků rozsudkem naprosto šokován. Zbledl, zarazil se a pak se začal třást po celém těle. Pak se rozvlykal." Nemůžu uvěřit, že se to mohlo stát zrovna mě," neustále opakoval po rozsudku Michael a hlasitě posmrkoval. Jako malý kluk.

Dlouhý seznam hříchů

Není mu to však nic platné. Jeho seznam hříchů je opravdu dlouhý a poslední incident, kdy zničil svůj luxusní Range Rover v hodnotě 80,000 liber (2,5 milionu Kč) byl pro soud poslední kapkou. Nic nepomohla ani jeho hra na city, kdy sliboval, že tentokrát již to bylo opravdu, ale opravdu naposledy, a je z něj nový člověk. Posuďte sami, proč mu soudce neuvěřil:

1998: Zavřen ve Spojených státech pro nemravné chování na veřejných záchodcích. Výsledkem byla pokuta ve výši patnácti tisíc korun a osmdesát hodin veřejných prací.

2006: V únoru byl zadržen pro podezření z jízdy pod vlivem drog. Byl osvobozen. O dva měsíce později se situace opakuje. Je zadržen poté, co při parkování poškodil tři auta. Vymluví se na únavu a je propuštěn bez obvinění.

2006: V říjnu téhož roku kličkuje ve svém autě beze smyslu ulicemi. Zděšení motoristé volají policií a Michael je donuce přiznat jízdu pod vlivem marihuany. Na dva roky mu odebírají řidičák.

2008: Zadržen na veřejných záchodcích pro podezření z držení kokainu a marihuany. Nakonec ale není obviněn.

2009: Michael má zpátky řidičák a vesele brázdí ulicemi. Nakonec naráží do přívěsu od traktoru. Na několik hodin je zadržen, ale tentokrát se to ještě obejde bez trestu.

2010: Konečná. Parkuje svůj vůz přímo ve fotolabu. Soudcům dochází trpělivost.