Bezvládné tělo Ivety Bartošové na pláži v Itálii vyděsilo celou republiku. Iveta bez hnutí ležela na rozpáleném písku bez ručníku, plavky měla oblečené naruby a předem dozadu, kolem hlavy se válely prázdné pet láhve od pití a hlavu měla podložené teniskami. Ihned se začalo spekulovat, že je Iveta buď polomrtvá, nebo totálně namol.

Až nyní vyplulo na povrch, že druhá varianta byla správně. Jak to bylo ve skutečnosti, odhalil sám Zdeněk Macura. „Iveta v sobě na pláži něco měla. Ještě před tím, než jsem ji fotil, tak jsem uklízel láhve Jagermeistera, aby nebyly na tom záběru vidět,“ prozradil Blesk.cz Zdeněk Macura, který tam prý nechtěl nechat kolem Ivety takové harampádí.

Také konečně přiznal, proč měla Iveta plavky obráceně a naruby a proč ležela na horkém písku bez ručníku. „Iveta si plavky, které jsem jí koupil, oblékala v temné místnosti, tak si toho nevšimla. A pak jsme šli na pláž a to měla na sobě dlouhé triko a pak rovnou skočila do vody. Ani já si nevšiml, že je má obráceně, jsem na tyhle věci ňouma. Ale musím přiznat, že jsem jí s oblékáním těch plavek pomáhal,“ vysvětlil nám Macura.

Ručník jsem s sebou měl, ale před focením jsem ho dal stranou, nebo už si to nepamatuji. Možná ho měla pod hlavou,“ vykrucoval se Macura. Jedno je ale jasné. Iveta byla v tu dobu opilá, takže jí bylo zřejmě jedno, že nemá pod sebou osušku.

Jaké plavky právě letí? Kolekce plavek 2013 ZDE

Fotogalerie
4 fotografie