Soukromého obřadu v jejich domu v Los Angeles se zúčastnilo 19 hostí. S odvoláním na mluvčí páru o tom informuje na svých internetových stránkách časopis People.

Padesátiletá DeGeneres žije s pětatřicetiletou de Rossi čtyři roky. Patří k nejznámějších lesbickým párům ve Spojených státech. Často se spolu v Hollywoodu objevují na různých společenských akcích.

Populární moderátorka DeGeneres oznámila, že si chce vzít de Rossi, ve své talk show The Ellen DeGeneres Show letos v květnu poté, co kalifornský nejvyšší soud povolil sňatky osob stejného pohlaví. Jejich sobotní svatby se zúčastnili nejbližší příbuzní. Herečky si při obřadu vyměnily slib ve formě rukopisu.

Jako klíč ke společnému štěstí DeGeneres loni označila to, že se jedna od druhé učí. "Ona mě leccos naučila a já jsem cítila, že i já ji učím. Obě jsme se změnily a vyspěly," řekla.

DeGeneres o své homosexuální orientaci poprvé veřejně promluvila v roce 1997. Před DeRossi, která je známá z televizního seriálu Ally McBealová, žila s herečkou Anne Heche.