Smutná novina byla oznámena na Troyerově Instagramu. „S velkým smutkem a těžkými srdci oznamujeme, že Verne dnes zemřel,“ oznámili hercovi blízcí na jeho profilu.

Verne byl velký rváč s osudem, když přišlo na jeho bitvy. Během let se snažil a vyhrával, snažil se víc, ale bohužel toho na něj tentokrát bylo moc,“ zní v oznámení na sociální síti. Bolí z něj srdce.

Během nedávného času nepřízně byl pokřtěn obklopený rodinou. Rodina ocení, když bude mít čas truchlit v soukromí,“ stojí v něm nadále. Je znát, že Troyera hodně sužovali osobní démoni.

Krátce před svou smrtí byl nedobrovolně umístěn na psychiatrickou kliniku. Jeho blízcí o něj měli obrovský strach poté, co na svou sociální síť začal zveřejňovat depresivní statusy se slovy o sebevraždě. "Deprese a sebevražda jsou velmi vážná témata. Nikdy nevíte, jakou bitvu kdo v sobě svádí. Buďte prosím trochu ohleduplní. Současně vězte, že nikdy není pozdě požádat o pomoc," stalo v jeho posledním příspěvku. 

Herec malého vzrůstu se proslavil jako Mini já v sérii špionážních komedií a parodií Austin Powers. V minulosti se stal terčem kontroverze, když se na veřejnost dostalo jeho domácí porno.

Fotogalerie
11 fotografií